Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Au apărut noi informații despre contractul pe care Mbappe îl va avea la Real Madrid! La ce sumă renunță fotbalistul

Bianca Dumitru

Publicat 04/02/2024 la 10:13 GMT+2

Despărțirea lui Kylian Mbappe de PSG este tot mai aproape de a se produce. După săptămâni de speculații, ziarul de casă al parizienilor a anunțat aseară că fotbalistul a bătut palma cu șefii lui Real Madrid. Cei de la ESPN au venit cu noi detalii cu privire la contractul pe care francezul ar urma să-l semneze cu clubul blanco.

Kylian Mbappe

Credit imagine: Getty Images

Kylian Mbappe se află în ultimele luni de contract cu PSG, iar această situație a fost dezbătută intens de presa internațională, care a speculat mult în ultima vreme cu privire la viitorul fotbalistului.
Aseară, jurnaliștii de la ziarul de casă al campioanei Franței au făcut anunțul pe care îl așteptau toți fanii "galacticilor". "Kylian Mbappe a ales-o pe Real Madrid!", au scris cei de la Le Parisien, care au precizat că atacantul s-ar fi înțeles cu președintele clubului blanco, urmând a pleca la vară de pe Parc des Princes.
Cei de la ESPN au venit cu noi detalii despre această înțelegere între francez și șefii madrilenilor. Conform sursei citate, o parte importantă a negocierilor dintre cele două părți a fost legată de dorința fotbalistului de a participa la vară la Jocurile Olimpice alături de naționala Franței.
Odată ce s-a hotărât asupra viitorului său, Mbappe este așteptat să-și anunțe decizia de a li se alătura celor de la Real Madrid săptămâna viitoare.
Citește și:

Mbappe, așteptat să-și anunțe viitorul în această lună

Potrivit jurnaliștilor ESPN, în Spania atacantul va avea un salariu la jumătate față de ceea ce câștigă în prezent la Paris. Mai mult, șefii celor de la PSG i-ar fi oferit o creștere salarială de până la 72 de milioane de euro brut, dar propunerea parizienilor a fost refuzată.
În plus, în urma despărțirii de PSG, fotbalistul nu va renunța doar la o sumă importantă din salariu, dar va pierde și o serie de bonusuri din contractul cu francezii. Conform sursei citate, acestea s-ar ridica la aproximativ 100 de milioane de euro.
Așa cum a spus în mai multe rânduri, Mbappe nu pune preț pe aspectul financiar și își dorește să înceapă o nouă aventură, considerând că "este momentul potrivit în cariera sa pentru a se muta" la Madrid.
Surse apropiate de PSG ale ESPN au dezvăluit că parizienii s-au resemnat, la club existând deja de câteva săptămâni sentimentul că Mbappe va pleca la finalul acestui sezon.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo