Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Horațiu Moldovan, îndemnat să plece de la Atletico Madrid! "E important să joace! Așa a fost și cu Ionuț Radu"

Bianca Dumitru

Publicat 10/04/2024 la 12:09 GMT+3

Horațiu Moldovan a ajuns în această iarnă la Atletico Madrid, fiind transferat pentru a fi al doilea portar al echipei lui Diego Simeone. Goalkeeper-ul nu a prins niciun minut în tricoul madrilenilor, iar fostul fotbalist Costel Câmpeanu este de părere că românul ar trebui să fie împrumutat pentru a juca și a rămâne în atenția selecționerului echipei naționale a României.

Horațiu Moldovan (Atletico Madrid)

Credit imagine: facebook

Horațiu Moldovan a fost transferat, în această iarnă, de Atletico Madrid și a devenit portarul de rezervă din echipa lui Diego Simeone, unde titular este slovenul Jan Oblak.
Faptul că goalkeeper-ul român a ales, cu doar câteva luni înainte de EURO, să plece de la Rapid la o formație unde are șanse minime să joace a fost comentat intens în ultima vreme.
Chiar dacă, cel mai probabil, Moldovan nu va fi lăsat acasă de Edi Iordănescu la Campionatul European din această vară, lui Horațiu i s-a recomandat acum să plece de la Atletico Madrid sub formă de împrumut.
Costel Câmpeanu consideră că aceasta ar fi cea mai bună variantă pentru ca tânărul portar să prindă minute, să se mențină în formă și să rămână în atenția selecționerului echipei naționale a României.
Fostul goalkeeper de la Dinamo a spus că, ținând cont de exigențele din fotbalul modern, Moldovan are nevoie să joace constant și la un nivel cât mai bun pentru a putea face față și în tricoul primei reprezentative.
Citește și:

Moldovan, sfătuit să plece împrumutat de la Atletico

"Eu nu cred că Moldovan va apăra la Atletico Madrid... doar când se va retrage Oblak va putea apăra, dar stai să vedem, că așa a fost și cu Ionuț Radu, care s-a cam stins. Eu zic că pentru Moldovan ar fi bine să plece împrumut, să aibă meciuri în picioare!
Pentru un portar e important să joace! Acum, în ziua de azi, postul de portar e cel mai complex, să joace bine și cu piciorul, să joace și cu mâna, și cu capul, să și iasă, e un fel de libero. Postul de portar mi se pare, acum, cel mai important din fotbal.
Dacă o comiți ca portar, se vede imediat. Degeaba aperi senzațional 88 de minute, dacă apoi o comiți și iei gol. Lumea uită ce ai făcut bine până atunci, că ai scos 11 metri sau că nu știu ce intervenții ai avut. Se pune doar greșeala", a spus Costel Câmpeanu, potrivit Sport.ro.
De la transferul la Atletico Madrid, în ianuarie, Horațiu Moldovan a jucat un singur meci, fiind titular în naționala României la amicalul cu Columbia de luna trecută.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo