Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Horațiu Moldovan, rezervă la Atletico Madrid după doar o zi, în meciul din Cupa Regelui, cu Sevilla

Maria Olteanu

Publicat 25/01/2024 la 21:58 GMT+2

Horațiu Moldovan a fost prezentat miercuri de noua sa echipă, Atletico Madrid, iar în această seară este rezervă la jocul din Cupa Regelui Spaniei, în fața Sevillei.

Horațiu Moldovan, Atletico Madrid. Sursa: Twitter.

Credit imagine: Eurosport

Horațiu Moldovan a ajuns în această săptămână la Madrid, unde a semnat cu Atletico, ieri fiind prezentat oficial și susținând primul antrenament sub comanda lui Diego Simeone.
Fostul portar al Rapidului a avut parte de o primire de gală, în cadrul unui eveniment extraordinar, unde au fost prezenți zeci de jurnaliști.
La doar o zi de când a fost prezentat oficial la noua sa echipă, Moldovan apare pe foaia lui Simeone pentru jocul din această seară, de la ora 22:00, din sferturile de finală ale Cupei Regelui, dintre Atletico și Sevilla. Titular între buturi, indiscutabil, este portarul de bază, Oblak.
Echipele de start în Atletico Madrid - Sevilla:
  • Atletico Madrid: Oblak – Molina, Gimenez, Hermoso, Lino – Witsel – De Paul, Koke, Saul – Morata, Griezmann
  • Sevilla: Sevilla: Nyland – Marcao, Sergio Ramos, Nianzou - Navas, Soumare, Sow, Oliver Torres, Pedrosa – Ocampos, Romero

MOLDOVAN: "AM VENIT AICI SĂ CÂȘTIG TROFEE"

La prezentarea oficială la Atletico, Horațiu Moldovan a vorbit la superlativ despre noul său club, transmițându-le suporterilor că se află aici pentru a câștiga trofee cu echipa și nu se va mulțumi cu un loc pe podium în La Liga.
"Da, am reușit să vorbesc cu Mister, am schimbat câteva vorbe. Am rămas chiar foarte impresionat de dânsul, e un om incredibil. Mi-a zis că este bucuros că am ajuns aici și să muncesc din greu pentru acest club.
Am un mare respect pentru Jan Oblak. A fost unul dintre idolii mei înainte să ajung aici. Am reușit să ne și cunoaștem. Cred că am foarte, foarte multe de învățat de la el. Când îmi va veni șansa, sper să profit de ea și să îmi fac treaba cât de bine pot.
Mă simt bine unde am venit. Este un club imens. Este un club enorm și foarte iubit în întreaga lume. Am venit aici pentru a câștiga trofee împreună și vreau să le mulțumesc tuturor pentru ce au făcut pentru mine. Sper că nu vă voi dezamăgi niciodată", a declarat Horațiu Moldovan.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo