Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ianis Hagi a ratat un penalty în meciul lui Alaves din La Liga. Românul, ridiculizat de presa din Spania

Andrei Nicolae

Publicat 05/11/2023 la 16:38 GMT+2

Ianis Hagi a fost titular pentru Deportivo Alaves în meciul din etapa cu numărul 12 din La Liga, în care alb-albaștrii au dat piept cu Almeria. Jucătorul român a avut șansa de a înscrie primul său gol în campionatul spaniol, însă a bătut slab un penalty obținut de colegii săi, lovitura sa fiind ridiculizată de câteva cotidiene.

Ianis Hagi (Alaves)

Credit imagine: Getty Images

Deportivo Alaves a întâlnit-o duminică după-amiaza pe Almeria în etapa cu numărul 12 din La Liga. Ianis Hagi a fost titluar pentru a cincea oară în acest sezon de către Luis Garcia, însă nu a ieșit în evidență în mod pozitiv, din contră.
După ce Alaves a forțat deschiderea scorului pe final de primă repriză, echipa unde evoluează românul a obținut o lovitură de la 11 metri chiar în minutele adiționale. Omul ales să execute lovitura a fost chiar Ianis Hagi, care a avut în picior șansa să marcheze primul său gol în La Liga, după ce etapa trecută oferise prima sa pasă decisivă.
Românul de 25 de ani a executat însă slab lovitura și a trimis puternic mingea mult peste poartă, spre tristețea fanilor lui Alaves. Ulterior, Ianis a fost înlocuit în repriza secundă în minutul 68.
După penalty-ul slab executat de Hagi, presa din Spania nu a ezitat să îl ridiculizeze pe fiul "regelui". Marca a scris "Hagi trimite penalty-ul prin acoperiș", în timp ce AS a scris "Hagi o trimite în ceruri", ambele cotidiene fiind ironice în urma loviturii executate mult peste poartă de Ianis.
Citește și:

Hagi a marcat primele sale goluri pentru Alaves în Cupa Spaniei

Deși nu a marcat primul său gol în La Liga, Ianis Hagi a reușit să înscrie primele goluri pentru Alaves, dar în Cupa Spaniei. Jucătorul român "a spart gheața" după ce cu patru zile înainte oferise și prima sa pasă decisivă, în meciul din La Liga cu Atletico Madrid.
Fostbalistul de 25 de ani a reușit să marcheze de două ori într-un meci din turul al doilea al Cupei Regelui, în care Alaves a întâlnit o formație din eșalonul al șaptelea, Deportivo Murcia. Hagi a fost rezervă în acest meci, însă a intrat pe parcursul duelului și și-a făcut imediat simțită prezența.
La scorul de 5-0 pentru Alaves, Hagi, la un singur minut după ce a intrat pe teren, a profitat de un carambol din defensiva echipei adverse și a înscris cu poarta goală.
Deportivo a continuat să înscrie pe bandă rulantă și a mai marcat de alte patru ori până la final, cel de-al nouălea gol fiind înscris tot de Ianis. Românul a fost servit foarte bine de unul dintre colegii săi și l-a învins din nou pe portarul celor de la Deportivo Murcia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo