Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Jude Bellingham, anunțat câștigător al trofeului Golden Boy după prestația stelară din El Clasico

Bianca Dumitru

Publicat 29/10/2023 la 10:22 GMT+2

Real Madrid s-a impus ieri, în deplasare, pe terenul celor de la Barcelona, scor 1-2, într-un meci contând pentru a 11-a etapă din La Liga. Jude Bellingham a adus victoria "galacticilor" după o dublă, iar jurnaliștii din Spania au anunțat că englezul va primi trofeul Golden Boy la începutul lunii decembrie.

Jude Bellingham (Real Madrid)

Credit imagine: Getty Images

Real Madrid a câștigat ieri după-amiază, în deplasare, cu scorul de 1-2, duelul cu Barcelona, meci contând pentru a 11-a etapă din La Liga.
Catalanii au condus pentru mai mult de 60 de minute după golul lui Gundogan, dar "galacticii" și-au adjudecat victoria grație dublei reușite de Jude Bellingham în repriza secundă.
După contribuția uriașă pe care a avut-o în primul El Clasico al sezonului, jurnaliștii din Spania au anunțat că englezul de 20 de ani va fi câștigătorul trofeului Golden Boy, care va fi acordat pe 4 decembrie.
Bellingham ar urma să devină primul jucător al celor de la Real Madrid care își va fi adjudecat trofeul destinat celui mai bun tânăr fotbalist din lume. Între finaliști se vor afla alți 4 reprezentanți din La Liga, respectiv Alejandro Balde şi Lamine Yamal (Barcelona), Arda Guler (Real Madrid) și Arnau Martinez (Girona).
Citește și:

Jude Bellingham, anunțat câștigător al trofeului Golden Boy

În plus, golgheterul "galacticilor" îi va fi întrecut și pe Jamal Musiala (Bayern), Xavi Simons (RB Leipzig), Benjamin Sesko (RB Leipzig), Antonio Silva (Benfica) și Florian Wirtz (Bayer Leverkusen).
Conform celor de la Marca, Jude Bellingham a câștigat Golden Boy detașat, fiind votat masiv. Juriul nu a avut niciun dubiu, cu atât mai mult cu cât englezul a fost aproape de a-și adjudeca trofeul și în anii precedenți.
Până la gala de decernare din decembrie, Jude Bellingham ar urma să primească mâine seară, în cadrul galei Balonului de Aur, trofeul Kopa, care i se acordă celui mai bun fotbalist U21.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo