Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

La Liga va introduce interviuri la pauză și camere de luat vederi în vestiar pentru a îmbunătăți transmiterea meciurilor

Maria Olteanu

Publicat 08/08/2023 la 17:58 GMT+3

La Liga va introduce din sezonul viitor noi idei de acoperire a meciurilor, pentru a îmbunătăți experiența fanilor. Așadar, vor fi introduse interviuri la pauză, imagini din vestiar și microfoane atașate pe jucători. Aceste măsuri sunt menite să îmbunătățească produsul media trimis către fani și să le ofere acestora mai multe detalii din mijlocul echipei în zilele de meci.

Vinicius Junior of Real Madrid speaks to the media after the 2022 Champions League final.

Credit imagine: Getty Images

Fotbalul din Spania poate cunoaște noi îmbunătățiri în perioada următoare. Fanii sunt principalii vizați, iar experiențele lor în zi de meci ar putea fi categoric schimbate.
Mai exact, în încercarea de a îmbunătăți experiența de meci pentru telespectatori, La Liga intenționează să introducă interviuri la pauză, camere de filmat în vestiar și discuții față în față cu antrenorii, potrivit publicației Sports Brief.
Noile idei au ca scop să le ofere fanilor mai multe informații despre acțiunea din ziua meciului, la fel cum se procedează spre exemplu în America, în NBA.
Cele mai multe ligi de fotbal nu permit accesul camerelor de luat vederi în vestiare, dar cluburi precum Arsenal și Manchester City au permis celor de la Amazon să filmeze în interiorul vestiarelor lor.
CITEȘTE ȘI:

Atmosfera de la firul ierbii: La Liga va introduce interviuri la pauză din noul sezon competițional

Noile măsuri pe care le au în vedere cei din La Liga includ, de asemenea, microfoane atașate jucătorilor în timpul încălzirii și în vestiare, pentru a surprinde discuțiile dintre antrenori și aceștia, care altfel nu ar avea cum să ajungă în atenția fanilor.
La începutul acestei luni, La Liga a dezvăluit că noile măsuri urmăresc să îmbunătățească experiența audiovizuală a fanilor.
Cei din Spania au precizat că noile modificări vin ca un răspuns la cererile formulate de deținătorii drepturilor de difuzare, care urmăresc un produs îmbunătățit pentru a se alinia la nivelul altor ligi sportive de elită din lume, mai scrie sursa citată anterior.
Odată cu implementarea acestor măsuri, cluburile din La Liga vor câștiga mai mult.
Alte măsuri care vor intra în vigoare odată cu startul sezonului 2023/24 includ interviuri cu personalul tehnic, filmări de dinaintea meciurilor din interiorul vestiarelor, camere aeriene și camere cinematografice în tuneluri, conform COPE.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo