Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Lamine Yamal o aduce pe Barcelona la 5 puncte în spatele Realului, după 1-0 cu Mallorca. Execuție de senzație

Maria Olteanu

Actualizat 09/03/2024 la 09:56 GMT+2

Barcelona s-a impus cu 1-0, pe teren propriu, în fața celor de la Mallorca, în etapa cu numărul 28 din La Liga. Catalanii au ratat și un penalty de la punctul cu var în prima repriză.

Lamine Yamal schießt Barcelona zum Sieg

Credit imagine: SID

Barcelona și Mallorca au deschis runda cu numărul 28 din La Liga, vineri seara, într-o confruntare în care trupa lui Xavi s-a impus la limită, scor 1-0.
Unicul gol al întâlnirii a fost semnat pe finalul meciului, de Lamine Yamal.
Cele două formații au mers cap la cap până în minutul 73 al duelului, când tânărul jucătorul al catalanilor a dat lovitura, cu o execuție absolut fabuloasă.
Meciul s-a terminat 1-0 pentru trupa lui Xavi, care a irosit inclusiv o lovitură de pedeapsă în minutul 24, prin Gundogan, care a șutat extrem de slab de la punctul de la 11 metri.
În urma acestui succes, Barca vine la 5 puncte în spatele liderului Real Madrid, având 61 de puncte, dar și un meci în plus.

Barcelona - Mallorca, echipele de start

  • Barcelona (4-3-3): Ter Stegen - Kounde, Cubarsi, Martinez, Cancelo - Gundogan, Christensen, Raphinha - Yamal, Marc Guiu, Joao Felix
  • Rezerve: Pena, Casado, Faye, Fort, Unai Hernandez, Kochen, Lewandowski, Fermin Lopez, Sergi Roberto, Oriol Romeu, Vitor Roque
  • Antrenor: Xavi Hernandez
  • Mallorca (5-3-2): Rajkovic - Gonzalez, Nastasic, Raillo, Copete, Lato - Darder, Samu Costa, Morlanes - Larin, Muriqi
  • Rezerve: Vreif, Ivan Cuellar, Jaume Costa, Yuzun Ley, Javier Llabres, Prats, Radonjic, Daniel Rodriguez, Antonio Sanchez, Van Der Heyden, Nacho Vidal
  • Antrenor: Javier Aguirre
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo