Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Marele câștig al lui Carlo Ancelotti, după ultima victorie a lui Real Madrid, cu Celta Vigo: "N-am niciun dubiu"

Andrei Nicolae

Publicat 10/03/2024 la 23:34 GMT+2

Real Madrid a obținut o victorie importantă în economia luptei la titlu duminică seara, după ce a învins-o cu 4-0 pe Celta Vigo. Unul dintre remarcații acestei partide a fost Arda Guler, care a înscris primul său gol în tricoul blanco, turcul fiind lăudat și de antrenorul său, Carlo Ancelotti.

Arda Güler (l.) wird von seinen Teamkollegen gefeiert

Credit imagine: Getty Images

Real Madrid s-a impus în fața lui Celta Vigo cu 4-0 și s-a distanțat la șapte puncte de Barcelona, ocupanta locului secund din La Liga. Pe tabela de marcaj s-au trecut Vinicius Junior, doi jucători ai galicienilor care și-au înscris în proprie poartă și Arda Guler, care a înscris primul său gol pentru formația blanco.
Venit în această vară de la Fenerbahce la doar 18 ani, turcul nu a apucat până acum să demonstreze foarte multe, fiind constant măcinat de accidentări după ce a semnat cu echipa de pe Bernabeu. Guler apăruse până la meciul cu Celta în doar patru partide (trei în La Liga și una în cupă) și acumulase în total aproximativ 80 de minute pentru Real.
La al cincilea meci în tricoul blanco, jucătorul a dat lovitura și a înscris primul său gol pentru madrileni, după ce a fost servit excelent în adâncime de Dani Ceballos. În urma acestei reușite, Guler a devenit cel mai tânăr marcator turc din istoria La Liga, la 19 ani și 14 zile.
Citește și:

Ce a spus Carlo Ancelotti despre prestația lui Arda Guler

Golul înscris de Arda Guler nu l-a lăsat indiferent pe Carlo Ancelotti, care nu a ezitat să își laude "perla" adusă în vară de la Fenerbahce. Tehnicianul italian a vorbit despre dăruirea fotbalistului de 19 ani și a asigurat că acesta va avea un viitor strălucit pe Santiago Bernabeu:
"Arda Guler a jucat foarte puțin, dar era convins că poate face ceva. A reușit o mișcare de un talent imens. Este un talent uriaș, a evoluat mult și joacă cu o intensitate mai mare. Are un viitor aici, n-am niciun dubiu", a spus Ancelotti, după meciul cu Vigo.
În urma acestei victorii cu 4-0, Realul a ajuns la 22 de meciuri consecutive în care nu pierde în campionat, o serie de invincibilitate incredibilă. Este cel mai lung șir de astfel de rezultate din sezonul 2011/12 încoace, când alături de Jose Mourinho, "galacticii" adunau 23 de partide fără eșec.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo