Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mesajul lui Xavi Simons pentru Balde i-a făcut pe fanii catalani să viseze la o revenire la Barcelona

Maria Olteanu

Publicat 18/03/2024 la 21:17 GMT+2

Xavi Simons a devenit în ultimii ani unul dintre cele mai mari nume din fotbalul european. La doar 20 de ani a făcut marele salt în carieră, la Leipzig, asta după ce a jucat pentru PSG și PSV. La formația germană a demonstrat că ar putea deveni unul dintre cei mai buni mijlocași din lume într-un viitor nu foarte îndepărtat.

Opta Profil: Xavi Simons

Credit imagine: Perform

Articol scris de Alina Chiță
Fanii Barcelonei nu au uitat perioada lui Simons petrecută la La Masia, iar după experiența neplăcută de a-l vedea plecând de la club, mulți fani visează la o revenire a sa într-o zi.
Fanii catalani au speranțe că Xavi Simons va juca din nou pentru Barca, asta după ce mijlocașul olandez a comentat la o poză pe Instagram, postată de Alejandro Balde, unul dintre cei mai buni prieteni ai săi din lumea fotbalului cu care a împărtășit experiența sa la academia Barcelonei.
Fundașul echipei blaugrana și-a luat rămas-bun de la acest sezon, după ce a suferit o intervenție chirurgicală pentru a se recupera după o accidentare musculară. Totuși el a fost alături de echipă pe Metropolitano și a postat o fotografie cu sărbătorirea victoriei din vestiar.
Simons a răspuns cu mesajul "soon back" și o imagine cu un tigru. Toate semnele indică faptul că este un mesaj direct către Balde și recuperarea sa, dar postarea a fost în curând inundată de mesaje de la fanii Barcelonei care au cerut revenirea lui Xavi Simons la club.

Barca trebuie să negocieze cu PSG dacă îl vrea pe Simons, în timp ce francezii vor să îi ofere un nou contract

Simons are 9 goluri și 13 pase decisive în acest sezon ca mijlocaș ofensiv. El avansează în fiecare sezon și este un jucător de bază în lotul lui Leipzig și al echipei naționale.
În ultimii ani, acesta a evoluat pe poziția de mijlocaș, ocupând uneori chiar și poziția de atacant. Împrumutat la Leipzig până la finalul sezonului, Simons are contract cu PSG până în 2027, iar această vară va fi esențială pentru viitorul său.
PSG vrea să îl aducă înapoi pe Xavi Simons și să-i prelungească contractul, după ce Kylian Mbappe a anunțat că va pleca în această vară de pe Parc de Princes. Parizienii își îndreaptă acum atenția către tinerii de top care să îl poată înlocui cu brio pe superstarul francez, care se va alătura celor de la Real Madrid.
Tânărul olandez este cotat la 70 de milioane de euro de către site-ul de specialitate Transfermarkt.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo