Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Noul jucător al Barcei are planuri mărețe pe Camp Nou: "Câștigarea Ligii Campionilor trebuie să fie un obiectiv"

Andrei Nicolae

Publicat 06/09/2023 la 23:06 GMT+3

Barcelona a început foarte bine noul start de sezon în La Liga, în misiunea de a-și apăra titlul cucerit anul trecut, însă catalanii au cu siguranță și alte obiective pentru acest sezon. Unul dintre ele este cu siguranță o campanie cât mai bună în Champions League, iar acest lucru a fost verbalizat chiar de noul jucător al lui Xavi, Inigo Martinez.

La imagen de presentación de Iñigo Martínez como fichaje del Barcelona.

Credit imagine: From Official Website

Barcelona a început noul sezon din La Liga cu 10 puncte din 12 posibile și se va lupta în acest an pentru apărarea titlului cucerit în stagiunea 2022/23. Echipa lui Xavi va concura pe mai multe fronturi, iar cu siguranță jucătorii formației blaugrana nu își doresc să facă figurație în celelalte două competiții importante din an, Cupa Spaniei și Liga Campionilor.
În Champions League, Barcelona se află în Grupa H, alături de FC Porto, Shaktar Donețk și Antwerp, astfel că are șanse extrem de mari să treacă mai departe în fazele eliminatorii. Rămâne de văzut cât de lungă va fi campania grupării blaugrana în cea mai tare competiție europeană intercluburi, iar un proaspăt transfer de pe Camp Nou are încredere că noua sa echipă poate chiar cuceri trofeul.
Inigo Martinez este fotbalistul extrem de optimist din lotul echipei de pe Camp Nou, jucătorul venind de la Athletic Bilbao fiind de părere că triumful în Liga Campionilor trebuie să fie un obiectiv pentru el și colegii săi. Cu toate acestea, fundașul central s-a arătat calculat, spunând că în vestiar toată lumea se concentează doar pe campionat, fiind singura competiție care a început.
Citește și:

Inigo Martinez își vede noua echipă câștigând Liga Campionilor

"Sincer, nu pot să vă spun multe despre Champions League pentru că în interior încă nu se vorbește despre asta. Doar concurăm în campionat și ne focusăm pe aceste meciuri. Când va veni și Liga Campionilor, antrenorul ne va spune ce va avea de spus, dar este clar: Să concurcăm în Champions League și chiar să o câștigăm este obiectivul nostru", a declarat Martinez, citat de Sport.es.
Barcelona se află în acest moment pe locul al treilea în campionat, la egalitate de puncte cu echipa de pe poziția secundă, Girona. Catalanii își vor începe aventura în Ligă în perioada 19/20 septembrie și are a cincea cotă la câștigarea trofeului.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo