Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Oblak, aproape de despărțirea de Atletico Madrid! Horațiu Moldovan, 0 șanse să fie titular

Cristian Mihala

Actualizat 24/05/2024 la 10:42 GMT+3

Jan Oblak pare tentat să o părăsească pe Atletico Madrid în această vară, slovenul de 31 de ani având o ofertă de nerefuzat din Arabia Saudită. Din păcate pentru Horațiu Moldovan, el nu va deveni numărul 1 în planurile lui Simeone, formația rojiblanco dorind să îl aducă pe Giorgi Mamardashvili, de la Valencia.

Jan Oblak and Cesar Azpilicueta of Atletico Madrid celebrate following the team's victory in the penalty shoot out during the UEFA Champions League 2023/24 round of 16 second leg match between Atlético Madrid and FC Internazionale.

Credit imagine: Getty Images

Sosit în urmă cu 10 ani în capitala Spaniei, slovenul a devenit unul dintre cei mai buni portari din lume. A doborât recordul all-time de partide fără gol primit în istoria lui Atleti, dar în 2021 a fost aproape de despărțirea de club, formații mari din Europa dorindu-l.
În cele din urmă, Simeone l-a convins în 2022 să își pună semnătura pe un nou contract, valabil până în 2028, dar cel mai probabil goalkeeperul de 31 de ani nu își va duce la bun sfârșit actuala înțelegere.
Pe numele lui au sosit mai multe oferte interesante din Serie A și Premier League, însă Oblak e decis să dea curs provocării numite "Arabia Saudită". I s-a oferit un salariu de 40 de milioane de euro/an, Altetico urmând a primi aceeași sumă pentru a spune "da". Deși "los colchoneros" sperau să îl mai aibă la dispoziție pe sloven pentru măcar 1-2 sezoane, oficialii clubului înțeleg oportunitatea avută și nu se vor opune mutării.

Horațiu Moldovan va fi în continuare rezervă la Atletico Madrid

Plecarea lui Oblak ar fi trebuit să însemne o oportunitate pentru Horațiu Moldovan, dar șansele ca portarul român să devină prima soluție pentru Simeone sunt minime.
Există informații clare că Atletico va plăti aproximativ 35 de milioane de euro pentru georgianul Giorgi Mamardashvili, care a impresionat în ultimele două sezoane la Valencia.
Gruzinul are doar 23 de ani și e văzut unul dintre viitorii mari goalkeeperi ai lumii. El a fost și în vara anului trecut aproape să părăsească Mestalla, Bayern fiind la un pas să obțină semnătura sa.
"Transferul meu la Bayern a fost aproape complet vara trecută, da…
Agentul meu a mers la München pentru a găsi un apartament. Dar, din câte știu eu, au refuzat în cele din urmă să plătească 35 de milioane de euro pentru mine", a dezvăluit goalkeeperul georgian ieri.
Ca atare, Horațiu Moldovan va continua să fie varianta de rezervă pentru Atleti, deși spera să primească șanse din partea staffului tehnic. De la transferul de la Rapid, din iarnă, internaționalul nostru nu a bifat vreun minut pentru "los colchoneros".
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo