Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Real Madrid are 3 variante de rezervă în cazul în care nu-l transferă pe Mbappe! Anunțul jurnaliștilor din Spania

Bianca Dumitru

Publicat 29/06/2023 la 12:19 GMT+3

Real Madrid a pregătit, conform presei din Spania, 250 de milioane de euro în vederea unui transfer al lui Kylian Mbappe de la Paris Saint-Germain. "Galacticii" au și 3 variante de rezervă, pentru situația în care nu îi vor obține semnătura francezului.

Mbappe: Erschütterung über Geschehen in Frankreich

Credit imagine: SID

Real Madrid a pregătit 250 de milioane de euro pentru a-i obține în această vară transferul lui Kylian Mbappe de la PSG. Anunţul a fost făcut de unul dintre jurnaliştii cunoscutei emisiuni spaniole de televiziune El Chiringuito, care a precizat că mutarea "este mai aproape ca niciodată".
Cu toate astea, având în vedere experiențele din anii trecuți, "galacticii" mai au în vizor și alți 3 atacanți pentru situația în care nu vor reuși să-i obțină semnătura francezului în această perioadă de mercato.
Conform jurnaliștilor de la Cadena SER, citați de As.com, șefii de pe Bernabeu îi vor pe cei mai buni, iar în prezent, "dacă nu e Mbappe, e Haaland, dar cu Haaland e imposibil, așa că despre el vom vorbi anul viitor".
Următorul pe lista madrilenilor este Harry Kane, al cărui transfer ar putea fi ratat, însă, din cauză că pe fir a intrat Bayern Munchen, care pregătește o ofertă apropiată de ceea ce-și doresc cei de la Tottenham.
O altă variantă de atacant care le place lui Carlo Ancelotti și lui Florentino Perez este Victor Osimhen, dar nici această mutare nu este ușor de realizat. Jurnaliștii iberici au menționat că președintele lui Napoli, Aurelio De Laurentiis, este "mai dificil decât Daniel Levy și poate cere sume exorbitante, pe care Real Madrid nu e dispusă să le plătească pentru Osimhen".
Conform sursei citate, mai există varianta Dusan Vlahovic, dar spaniolii consideră că această variantă nu va fi cu adevărat abordată decât în cazul în care Real Madrid se va găsi, spre finalul perioadei de mercato, fără un atacant. Juventus are nevoie de bani, astfel că cele două cluburi ar putea să ajungă rapid la un acord.
Citește și:

REAL MADRID, AMENINȚATĂ DE LIVERPOOL ÎN CURSA PENTRU MBAPPE

Conform lui Marco Kirdemir, un agent FIFA cu multe relații în zona Golfului și apropiat al familiei care o deține pe PSG, a dat asigurări că miliardarii qatarezi sunt extrem de supărați pe Mbappe și îl vor constrânge să plece în această vară, contra unei sume uriașe.
Impresarul a punctat că Liverpool este gata să cheltuiască o avere pentru a-l lua pe francez, suma pusă la bătaie fiind de 300 de milioane de euro.
"Am vorbit cu oameni apropiați familiei din Qatar care conduce clubul (n.r. PSG) și mi-au spus că sunt foarte supărați. Au vrut încredere că avea de gând să-și reînnoiască acordul.
Emirul este foarte supărat. Liverpool concurează cu Real Madrid și vrea să plătească o avere pentru Mbappe. Acea avere ar fi în jur de 300 de milioane de euro", a spus Marco Kirdemir pentru Marca.
Liverpool are neapărată nevoie de un jucător world-class, care să devină liderul echipei în perioada următoare, iar Mbappe are toate calitățile pentru a prelua acest rol. Mohamed Salah se îndreaptă spre finalul carierei și este ademenit cu sume uriașe din Arabia Saudită, în timp ce alți jucători emblematici ai "cormoranilor" nu au anvergura necesară de a "căra echipa în spate".
Totuși, rămâne de văzut dacă americanii care conduc clubul de pe Anfield sunt cu adevărat dispuși să cheltuie atât de mulți bani pentru o astfel de mutare.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo