Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Șansă importantă pentru Andrei Rațiu! Românul va avea un nou antrenor

Bianca Dumitru

Publicat 14/02/2024 la 18:26 GMT+2

Inigo Perez a fost numit miercuri în funcția de antrenor al echipei spaniole de fotbal Rayo Vallecano, la care evoluează internaționalul român Andrei Rațiu, a anunțat clubul din La Liga pe site-ul său oficial.

Andrei Rațiu

Credit imagine: Getty Images

Perez, în vârstă de 36 de ani, îl înlocuiește la conducerea tehnică a formației madrilene pe Francisco Rodriguez, care a fost demis din cauza rezultatelor slabe.
Noul antrenor a mai activat la Rayo Vallecano în sezonul 2022/2023, când a făcut parte din staff-ul lui Andoni Iraola, în rolul de secund.
Potrivit Agerpres, în această campanie, Inigo Perez a încercat să-l însoțească pe Iraola în aventura sa din Premier League, la Bournemouth, dar unele probleme legate de obținerea vizei de muncă l-au împiedicat să poată activa ca antrenor secund la clubul englez, fiind fără angajament de câteva luni.
Inigo Perez, care a îmbrăcat ca jucător tricoul echipelor Athletic Bilbao, Huesca, Mallorca, Numancia și Osasuna, va aborda primul său mandat ca antrenor principal, cu obiectivul de a o menține pe Rayo Vallecano în prima ligă spaniolă. Madrilenii ocupă în prezent locul 14 în clasament, cu doar cinci victorii obținute în 24 de etape, la 7 puncte distanță de zona retrogradării.
Această schimbare se poate dovedi foarte importantă pentru Andrei Rațiu, care nu a reușit să se impună ca titular în mandatul lui Francisco Rodriguez.
Românul are șansa de a-i demonstra acum noului tehnician că merită să prindă mai multe minute, lucru de care are nevoie pentru a-și asigura prezența în lotul lui Edi Iordănescu pentru EURO 2024.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo