Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Sport.es, anunț "incendiar". Urmărit de Tottenham, Radu Drăgușin este mai aproape de Barcelona

Maria Olteanu

Actualizat 17/12/2023 la 11:45 GMT+2

Radu Drăgușin a fost asociat în ultima perioadă cu o plecare de la Genoa, iar viitorul internaționalului român poate fi la o echipă mare din Europa. După ce în ultimele zile s-a vorbit despre interesul englezilor de la Tottenham, acum presa din Spania anunță că fundașul român este pe radarul celor de la Barcelona.

Radu Drăgușin (Genoa)

Credit imagine: Getty Images

Radu Drăgușin este mai aproape ca niciodată de o despărțire de Genoa. După ce a fost asociat cu diverse transferuri la echipe de top din Europa, săptămâna aceasta internaționalul român a fost urmărit de englezii de la Tottenham.
Agentul său, Florin Manea, a dezvăluit că jucătorul a fost monitorizat la meciul dintre Genoa și Juventus. Cu internaționalul român integralist, "grifonii" au obținut un rezultat de egalitate în fața ocupantei locului 2 din Serie A.
În contextul în care un transfer al lui Drăgușin la o forță din Europa este iminent, presa spaniolă schimbă datele inițiale și anunță că jucătorul român are șanse mari să meargă pe Camp Nou.
În cursul dimineții de duminică, spaniolii de la ziarul de casă al Barcelonei, sport.es au scris de faptul că Xavi este în căutare de un fundaș central, iar numele lui Drăgușin este cel vehiculat de jurnaliștii catalani.
Misiunea Barcei va fi însă una extrem de dificilă, Tottenham dar și alte formații fiind la fel de dornice să obțină semnătura jucătorului român în perioada următoare.
"Drăgușin, pe orbita Barcelonei", au titrat spaniolii, anunțând interesul grupării de pe Camp Nou pentru "noul Araujo".
"Din dorința de a-l căuta pe noul Araujo, Barcelona l-a urmărit pe tânărul fundaș central român al Genoa, din Serie A, care are doar 21 de ani și un impresionant 1.91 m. Este un om de bază la naţionala României şi are oferte concrete de la alte cluburi mari europene, mai ales din Premier League. Clauza de reziliere e de 30 de milioane de euro", au mai scris spaniolii.

DRĂGUȘIN NU A SEMNAT PRELUNGIREA CONTRACTULUI SĂU CU GENOA

După ce a fost asociat cu diverse mutări la echipe de top din fotbalul mondial, românul a ales recent să nu își prelungească contractul cu formația din Serie A.
"Grifonii" au vrut să îi facă o ofertă lui Drăgușin valabilă până în 2027, care să nu includă nicio clauză de reziliere. Aspectul menționat în final l-a făcut pe român, dar și pe reprezentanții săi, să refuze propunerea italienilor, fiind nemulțumiți și de mărirea salarială oferită, potrivit ProSport.
Radu Drăgușin ia în considerare chiar despărțirea de Genoa încă din această iarnă, deși formația din Serie A nu vrea sub nicio formă să îl lase pe român să plece în următoarea "fereastră" de mercato.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo