Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ter Stegen a izbucnit după Barcelona – Bilbao 0-0! "Este dificil pentru mine să răspund politicos"

Dani Morar

Publicat 04/03/2024 la 17:21 GMT+2

Barcelona a ratat ocazia de a se apropia de liderul Real Madrid, după ce a remizat, scor 0-0, împotriva celor de la Atheltic Bilbao. Catalanii par să-și fi luat gândul de la titlu, iar Marc Andre Ter Stegen a avut un discurs dur după meci.

Marc-André ter Stegen

Credit imagine: Getty Images

Barcelona nu a reușit să marcheze pe terenul celor de la Athletic Bilbao, iar disputa de duminică seara s-a încheiat la egalitate, 0-0. La finalul meciului, Xavi și-a acuzat jucătorii de "lipsă de ambiție", spunând că jucătorii săi ar trebui să dea mai mult pe teren.
"Este de înțeles să nu fi avut mai multă ambiție. Ar fi trebuit să arătăm mai mult. Nu am fost buni, nu ne-am ridicat la nivelul cerut de joc. Ar fi trebuit să facem mult mai mult", a spus Xavi la finalul partidei.
Marc Andre Ter Stegen a izbucnit după meci și i-a răspuns antrenorului Barcei. Presa din Spania a speculat și a notat că ar fi vorba despre un conflict între cele două părți.
"Ne-am dorit victoria, dar nu s-a întâmplat. N-am intrat suficient de mult în careu pentru a crea pericol. Este dificil să joci pe acest stadion. Egalul a fost un rezultat bun pentru ambele formații.
Au făcut pressing avansat, dar nu foarte intens. Nu-mi place când oamenii vorbesc despre acest subiect (n.r. - lipsa de ambiție a clubului). Deloc. Este dificil pentru mine să vă răspund politicos.
Dacă este un singur lucru care nu îi lipsește acestui vestiar, este ambiția. Am rămas cu impresia că puteam face mai mult, dar ne-am dorit cele trei puncte", a declarat Ter Stegen, citat de Mundo Deportivo.

Barcelona i-a pierdut pe De Jong și Pedri

Remiza cu Bilbao de aseară a pus probabil capăt visului Barcelonei de a mai spera la titlu, dar confruntarea poate avea repercusiuni şi în privinţa şanselor de a trece în sferturile Ligii Campionilor.
Catalanii au obţinut un 1-1 în Italia, cu Napoli, dar pentru returul din Catalonia lucrurile nu arată deloc bine. Frenkie de Jong şi Pedri s-au accidentat aseară şi aproape sigur vor rat duelul cu formaţia de lângă Vezuviu.
"Lacrimi pentru Pedri", este titlul dat de Marca după a 3-a accidentare a tânărului mijlocaş din acest sezon.
"Pedri a trăit încă o dată pe terenul lui Bilbao calvarul care l-a bântuit în ultimii ani. Mijlocaşul a părăsit terenul în lacrimi după ce s-a accidentat la coapsă", mai scriu jurnaliştii sursei citate.
În total, în acest sezon, Pedri a lipsit 94 de zile, iar mulţi sunt de părere că fotbalistul încă plăteşte tribut pentru ceea ce a făcut în sezonul 2020-2021. Înainte de acea stagiune, jucătorul catalanilor nu avusese vreo accidentare, dar a forţat: după finalul sezonului, a mers atât la Euro, cât şi la Jocurile Olimpice, terminând stagiunea cu peste 70 de meciuri în picioare. Ulterior, a avut 9 accidentări diferite, lipsind în nu mai puţin de 71 de partide.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo