Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Un titular de la Real, dorit de 3 cluburi de top din Europa! Condiția pusă pentru a rămâne la Madrid

Bianca Dumitru

Publicat 23/04/2024 la 17:16 GMT+3

Andriy Lunin este în cel mai bun sezon al său, reușind să treacă din postura de al treilea portar al echipei la titularul din buturile lui Real Madrid. În urma prestațiilor bune pe care le-a avut în ultimele săptămâni, ucraineanul a ajuns pe lista mai multor cluburi importante din Europa, printre care se remarcă Bayern Munchen și PSG.

Lunin Real Madrid - FC Barcelona

Credit imagine: Getty Images

Andriy Lunin se află într-un sezon foarte bun, după ce a reușit să ajungă portarul titular al celor de la Real Madrid, profitând de accidentările lui Thibaut Courtois și Kepa Arrizabalaga.
Ucraineanul de 25 de ani a avut evoluții foarte bune în ultima vreme, ajutându-și echipa să ajungă și foarte aproape de titlu, dar și în semifinalele Champions League. În urma prestațiilor sale, Lunin a ajuns pe lista mai multor cluburi importante din Europa.
Potrivit jurnaliștilor din Spania, portarul este dorit de Bayern Munchen, PSG și Manchester United. Ucraineanul mai are contract cu Real Madrid până în vara anului 2025 și ar putea alege să plece, dorindu-și să continue să joace.
"Există un jucător al cărui contract se încheie anul viitor și Real Madrid vrea să continue, dar Lunin se gândește să plece anul acesta sau anul viitor ca jucător liber dacă nu este titular.
Are trei oferte. Una de la PSG, dar există Donnarumma, alta de la Manchester United și a treia de la Bayern Munchen", a anunțat jurnalistul Eduardo Inda, citat de Fichajes.
Citește și:

Lunin, "cel mai bun" în returul cu Manchester City

Andriy Lunin a fost unul dintre "eroii" celor de la Real Madrid și în Champions League, având două penalty-uri apărate în returul cu Manchester City, la finalul căruia "galacticii" s-au calificat în semifinalele competiției.
La finalul partidei de pe Etihad, Florentino Perez a mers în vestiarul echipei sale și i-a felicitat pe jucători pentru rezultat. Președintele celor de la Real Madrid i-a lăudat în special pe doi dintre fotbaliștii lui Carlo Ancelotti.
Conform jurnaliștilor de la Defensa Central, oficialul i-ar fi spus lui Lunin că a fost "cel mai bun", iar lui Nacho i-a transmis: "Trebuie să rămâi". Căpitanul "galacticilor" mai are contract cu Real Madrid până la finalul acestui sezon și, deși șefii i-au propus o prelungire a înțelegerii, fundașul nu a dat până acum niciun răspuns.
Oficialii de pe Bernabeu și-ar dori ca și Lunin să-și prelungească contractul, dar pentru a semna noua înțelegere portarul vrea să i se garanteze postul de titular și după ce Thibaut Courtois se va reface după accidentare și va reveni în lot.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo