Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Lautaro Martinez a plâns în hohote, după ce a luat titlul cu Inter! Mesaj enigmatic despre viitor

Nicu Savin

Actualizat 23/04/2024 la 08:36 GMT+3

Inter a devenit campioana Italiei pentru a 20-a oară în istorie, iar succesul nu putea fi mai dulce de savurat decât după o victorie în derby-ul cu AC Milan (2-1). La final, Lautaro Martinez a plâns ca un copil în timp ce a oferit primele reacții și a transmis un mesaj enigmatic cu privire la viitorul său pe Meazza.

La gioia di capitan Lautaro Martinez

Credit imagine: Getty Images

Inter a câștigat cu 2-1 derby-ul cu AC Milan și s-a încoronat pentru a 20-a oară în istorie campioană a Italiei. Ca atare, formația milaneză și-a adăugat a 2-a stea pe stemă înaintea rivalei din oraș (Milan are 19 titluri în Serie A, iar o stea se adaugă pe emblema unui club la fiecare 10 titluri).
Bucuria a fost enormă în tabăra "nerrazzurrilor" la finalul partidei în care Milan a fost gazdă, iar petrecerea a ținut până în zorii zilei la Milano.
Unul dintre principalii artizani ai titlului cucerit de Inter în acest sezon a fost Lautaro Martinez, autor a 23 de goluri și 5 pase decisive în cele 29 de partide pe care le-a jucat în campionat. Argentinianul nu și-a putut stăpâni lacrimile când a vorbit cu presa după meciul de luni seara și a dedicat succesul familiei sale.
"Am muncit atât de mult și am suferit atât de mult. Merităm această bucurie. Dedic această victorie familiei mele din Argentina și copiilor mei, care sunt cel mai frumos lucru pe care mi l-a dat această viață. Acum voi plânge mult.", a spus atacantul pentru Corriere dello Sport.

Lautaro Martinez încă nu și-a prelungit contracul cu Inter

Martinez a subliniat aportul fanilor la triuful din acest sezon, dar a refuzat să le dea acestora vestea pe care o așteaptă, aceea că va continua la Inter și din sezonul viitor. Argentinianul mai are contract doar până în 2026 și ar putea fi tentat să plece într-un alt campionat. Starul campioanei Italiei a spus că nu se gândește acum la viitor, pentru că vrea să celebreze cum se cuvine.
"Suporterii ne împing mereu de la spate. Victoria este și pentru ei, pentru staff-ul și managerii noștri. Călătoria cu Inzaghi a fost frumoasă și trebuie să continuăm așa. Am câștigat deja multe titluri în acest club și trebuie să continuăm. Pentru reînnoire trebuie să găsim o înțelegere cu clubul. Acum vreau să mă bucur de succes. Am făcut istorie cu a doua stea pe emblemă", a conchis argentinianul.
Lautaro Martinez joacă la Inter din 2018 și acesta a fost al 2-lea Scudetto câștigat în tricoul "nerrazzurilor", după cel din sezonul 2020-2021, cu Antonio Conte pe bancă. Argentinianul mai are în palmares două Cupe ale Italiei și 3 Supercupe.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo