Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Veste uriașă pentru Edi Iordănescu după transferul lui Moldovan la Atletico! "Va rămâne în formă"

Bianca Dumitru

Publicat 25/01/2024 la 11:17 GMT+2

Horațiu Moldovan a ajuns în această săptămână la Madrid, unde a semnat cu Atletico, ieri fiind prezentat oficial și susținând primul antrenament sub comanda lui Diego Simeone. Cosmin Contra a comentat acest transfer, dându-i o veste importantă lui Edi Iordănescu, înainte de EURO 2024.

Horațiu Moldovan (Atletico Madrid)

Credit imagine: Instagram

Horațiu Moldovan a fost transferat de Atletico Madrid de la Rapid în schimbul sumei de 800.000 de euro. Portarul a fost prezentat oficial ieri în capitala Spaniei și a susținut și primul antrenament sub comanda lui Diego Simeone și a staff-ului acestuia.
Transferul lui Moldovan a fost comentat de multe voci din fotbalul românesc. Acum Cosmin Contra, unul dintre românii care au mai evoluat de-a lungul timpului la Atletico, a vorbit despre acest pas important făcut de goalkeeper-ul de 26 de ani.
Fostul selecționer a spus că mutarea este foarte importantă pentru fotbalul din țara noastră, în ciuda faptului că lui Moldovan nu îi va fi deloc ușor să fie titular la Atletico.
Contra a avut, însă, și o veste bună pentru Edi Iordănescu, arătându-se convins că portarul va putea să se mențină în formă chiar dacă nu joacă, lucru care este extrem de important în vederea convocării la națională pentru EURO 2024.
"Eu văd transferul lui Moldovan la Atletico ca pe un lucru bun pentru fotbalul românesc. Calificarea la EURO a adus două transferuri la echipe de top, Drăgușin și Moldovan.
Va fi foarte greu pentru Moldovan, deoarece Diego Simeone îl apreciază enorm pe Oblak. Depinde doar de el dacă va juca în alte competiții. O să încerc să îi dau un sfat personal lui Moldovan când voi ajunge la Madrid. O să trec pe la antrenamente, cum fac de obicei.
(n.r. Va fi un impediment pentru echipa naţională dacă Moldovan nu va apăra până la EURO?) Cred că Atletico de Madrid are structura necesară să îl țină pe Moldovan în formă chiar dacă nu va juca foarte multe meciuri", a declarat Cosmin Contra, potrivit Fanatik.
Citește și:

MOLDOVAN: "AM VENIT AICI SĂ CÂȘTIG TROFEE"

La prezentarea oficială la Atletico, Horațiu Moldovan a vorbit la superlativ despre noul său club, transmițându-le suporterilor că se află aici pentru a câștiga trofee cu echipa și nu se va mulțumi cu un loc pe podium în La Liga.
"Da, am reușit să vorbesc cu Mister, am schimbat câteva vorbe. Am rămas chiar foarte impresionat de dânsul, e un om incredibil. Mi-a zis că este bucuros că am ajuns aici și să muncesc din greu pentru acest club.
Am un mare respect pentru Jan Oblak. A fost unul dintre idolii mei înainte să ajung aici. Am reușit să ne și cunoaștem. Cred că am foarte, foarte multe de învățat de la el. Când îmi va veni șansa, sper să profit de ea și să îmi fac treaba cât de bine pot.
Mă simt bine unde am venit. Este un club imens. Este un club enorm și foarte iubit în întreaga lume. Am venit aici pentru a câștiga trofee împreună și vreau să le mulțumesc tuturor pentru ce au făcut pentru mine. Sper că nu vă voi dezamăgi niciodată", a declarat Horațiu Moldovan.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo