Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Xavi nu s-a abținut în finalul dramatic din Barcelona-Villarreal: "Rușineee"! Ce a spus după meci

Nicu Savin

Publicat 27/01/2024 la 22:44 GMT+2

Barcelona a pierdut cu 3-5 un meci absolut nebun contra lui Villarreal. Catalanii au revenit de la 0-2 și au condus cu 3-2, dar au terminat partida "în genunchi". La 3-3, gazdele au primit un penalty, anulat de VAR, iar Xavi a avut o reacție dură, strigând că a fost o rușine ceea ce s-a întâmplat. La final, antrenorul Barcelonei a dezvăluit că al 4-lea arbitru i-a spus că penalty-ul a fost clar.

Xavi Hernández grita "Qué vergüenza" a la cámara de realización

Credit imagine: Twitter

Barcelona este în cădere liberă în această perioadă. La mijlocul săptămânii, catalanii au fost eliminați de Bilbao din Cupa Regelui, iar azi au pierdut acasă cu Villarreal, în runda a 22-a din La Liga. Partida a fost una cu o desfășurare incredibilă.
Oaspeții au condus cu 2-0, dar Barcelona a reușit o revenire de senzație și în minutul 71 scorul era 3-2. Villrreal a egalat prin Guedes în minutul 84, iar ultimele minute au fost pline de suspans. Gazdele au primit un penalty în minutul 87, pentru henț, însă centralul l-a anulat după consultarea reluărilor. Sorloth și Morales au marcat golurile care au adus victoria "Submarinului Galben" în minutele 90+9 și 90+12, iar Xavi a fost un car de nervi.
Încă din timpul partidei, antrenorul Barcelonei a avut o reacție de furie la adresa arbitrajului. După penalty-ul anulat în finalul de meci, Xavi s-a îndreptat către o cameră a televiziunii spaniole și a stricat plin de frustrare: "Rușinee. Rușineeee"!

Xavi, scos din sărite de penalty-ul anulat în finalul partidei Barcelona - Villarreal 3-5

La flash-interviul de după meci, managerul a continuat atacul la adresa centralului, chiar dacă se așteaptă să fie sancționat. Xavi a dezvăluit inclusiv că al 4-lea oficial i-a spus că penalty-ul a fost cât se poate de clar.
"Nu vreau să generez mai multe controverse, oricum până la urmă mă vor sancționa. Momentul acela (n.r. faza cu penalty-ul anulat)a marcat jocul. Al patrulea arbitru îmi spune că este un penalty clar. Munuera nu mi-a spus nimic. Nu vreau să mai vorbim, sunt imaginile care vorbesc de la sine", a declarat Xavi.
În urma rezultatului din această seară, Barcelona rămâne pe locul 3 în La Liga, dar diferența față de Real Madrid e de 10 puncte, deoarece madrilenii au câștigat cu 2-1 în deplasarea cu Las Palmas. În runda următoare, Barcelona va primi vizita Osasunei, iar un nou rezultat negativ l-ar putea pune sub o presiune imensă pe Xavi, în presa din Spania speculându-se în ultima vreme că Laporta nu va mai avea multă răbdare cu el și ar putea să-l demită.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo