Zilele acestea se negocieză trecerea lui Saul Niguez la Barcelona, iar în sens invers ar veni Antoine Griezmann, care a mai evoluat timp de 5 sezoane pentru formația din capitala Spaniei înainte de mutarea la Barcelona și pe care Diego Simeone îl apreciază foarte mult.
În caz că revenirea lui Antoine Griezmann la Atletico va eșua, atenția lui Diego Simeone se poate îndrepta către Rafa Mir, tânărul născut în Murcia, format de Valencia și care se află în acestă vară la Jocurile Olimpice de la Tokyo alături de Spania.
Campionii Spaniei sunt în căutarea unei soluții pentru a-și asigura viitorul și a nu se baza la fel de mult pe Luis Suarez de 34 de ani, așa cum au făcut-o în sezonul precedent.
Premier League
Aston Villa a mai pus ochii pe un star din Spania! Cine este fotbalistul pentru care insistă Gerrard
19/01/2022 LA 05:08
Atacantul spaniol, care este în continuare sub contract cu Wolves, dar care nu a avut parte de multe șanse din partea "lupilor", a fost selectat de Luis de la Fuente pentru a participa la Jocurile Olimpice de la Tokyo după ce în sezonul precedent a fost principalul marcator pentru Huesca.
Împrumutul său în țara natală a fost unul reușit, chiar dacă acesta a obținut atât promovarea, dar a și retrogradat cu micuța echipă din Aragon. 25 de goluri în 57 de apariții în toate competițiile a marcat atacantul spaniol pentru Huesca.
Rafa Mir, transferat în 2018 de Wolves, de la Valencia, pentru numai 2 milioane de euro este în prezent cotat la 12 milioane de euro. Aflat în ultimul an de contract, englezii nu un cuvânt greu de spus în viitorul tânărului spaniol și ar vrea să nu-l piardă gratis, iar campionii Spaniei ar putea să-și asigure serviciile sale la un preț redus.
Dacă performanțele sale la Jocurile Olimpice de la Tokyo vor fi în ton cu forma arătată în sezonul precedent de LaLiga, cu siguranță atacantul spaniol va obține un transfer.
Jocurile Olimpice de la Tokyo se vor desfășura în perioada 23 iulie - 8 august, iar toate competițiile se vor vedea pe Eurosport 1, Eurosport 1 HD, Eurosport 2, Eurosport 2 HD, Eurosport 4 K și pe Eurosport Player, cu acoperire integrală digital pe site-ul eurosport.ro și pe pagina de Facebook a Eurosport. Pentru noi, românii,Jocurile Olimpice încep încă de pe 22 iulie. Naționala lui Rădoi își începe joi aventura la Tokyo. România - Honduras este pe 22 iulie, de la ora 14:00, pe Eurosport 2!
Liga
O legendă a Barcelonei crede că Messi se poate întoarce din vară la echipă. Anunţul făcut
06/01/2022 LA 08:51
Serie A
Juve îi dă drumul lui Morata, dar vrea alt star de la Atletico Madrid
04/01/2022 LA 13:28