Dan Petrescu a sosit în Gruia şi face curăţenie în lotul campioanei, declarând public că e nemulţumit de valoarea acestuia. Ultimul jucător care nu intră în planurile lui "Super Dan" este Iasmin Latovlevici, care, de altfel, a semnat azi rezilierea contractului.
"🤝 Clubul CFR 1907 Cluj și jucătorul Iasmin Latovlevici au ajuns la o înțelegere privind rezilierea de comun acord a contractului. Sosit la Cluj în octombrie 2020, Latovlevici a bifat 16 partide în tricoul "alb-vișiniu" și a marcat un gol. Îi mulțumim pe această cale pentru munca depusă în culorile clubului nostru și îi dorim multă baftă mai departe în carieră!", au anunţat cei de la CFR Cluj pe pagina oficială de facebook a clubului.

Latovlevici, dorit de Edi Iordănescu la FCSB

Romanian Liga I
Dan Petrescu, discurs dur la adresa arbitrajului, după victoria CFR-ului cu CSU Craiova
IERI LA 20:51
Chiar dacă anul trecut, pe când antrena pe CFR, Edi Iordănescu nu l-a folosit foarte mult pe Latovlevici, acesta ar putea sosi la FCSB, anunţă as.ro, în contextul în care postul de fundaş stânga e o mare problemă a roş-albaştrilor.
Risto Radunovic nu l-a convins pe deplin pe noul antrenor, iar FCSB nu se va putea baza mult timp pe Ionuţ Panţîru. Acesta a fost accidentat în primăvară de Şut, în partida cu Sepsi şi a mers în Italia pentru a se opera. Perioada de inactivitate a fost estimată la vremea respectivă la 9 luni. Ca atare, Panţîru va sosi sub comanda lui Edi Iordănescu abia după pauza competiţională din iarnă, dar probabil la 100% din potenţial va fi abia la finalul sezonului.
În acest context, după repatrierile lui Keşeru şi Budescu, FCSB ar putea să îl aducă înapoi şi pe "Lato", chiar dacă acesta probabil nu va fi prima opţiune pentru postul de fundaş stânga titular. Dar lotul ar fi cu siguranţă mai puternic şi Edi ar avea soluţii, în caz că apar accidentările.
Latovlevici a evoluat la FCSB în perioada 2010-2015, câştigând trei titluri şi 2 Cupe ale României. Cu el în echipă, roş-albaştrii au trecut de Ajax în Europa League, jucând apoi de la egal la egal cu Chelsea, formaţie care avea să câştige competiţia.
A părăsit gruparea roş-albastră în 2015, dar la formaţiile din Turcia unde a evoluat ulterior nu a convins (şi-a trecut în CV Genclerbirligi, Karabukspor, Galatasaray şi Bursaspor).
  • Arlauskis, Chipciu, Latovlevici, Hoban, Tahiri şi Fofana nu au fost trecuţi de Dan Petrescu pe lista UEFA şi e de aşteptat ca toţi să părăsească în perioada următoare, CFR Cluj.
Romanian Liga I
CFR Cluj, prima victorie după revenirea lui Petrescu! O fază fixă a decis derby-ul cu CSU Craiova
IERI LA 19:53
Romanian Liga I
E deja Dan Petrescu la "cuțite" cu oficialii CFR-ului? "Nu știu cine e, nu l-am adus eu"
IERI LA 09:47