Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ce a făcut Klopp la pauza meciului, când copiii lui Liverpool erau conduși cu 4-0 de Aston Villa

Sebastian Ujica

Actualizat 18/12/2019 la 11:10 GMT+2

Lotul primei echipe a lui Liverpool se află în Qatar pentru Campionatul Mondial al Cluburilor.

Liverpool Aston Villa

Credit imagine: Getty Images

Liverpool a fost eliminată din Cupa Ligii Angliei de către Aston Villa cu scorul de 5-0. Antrenorul echipei U23 a clubului, Neil Critchley, a condus echipa de pe bancă și a ales cel mai tânăr prim 11 din istoria competiției, 19 ani și 6 luni!
La pauză scorul era 4-0, însă acesta nu reflecta ce s-a întâmplat pe teren. Liverpool a avut mai multe șuturi la poartă decât Villa în primele 45 de minute și a ratat 2 ocazii mari pentru Elliott și Kane. Villa a beneficiat de un autogol, terminând repriza cu doar 3 șuturi pe poartă, deși marcase de 4 ori!
Neil Critchley a dezvăluit că Jurgen Klopp le-a trimis un mesaj tinerilor jucători în pauza partidei, felicitându-i pentru prestația din prima repriză.
Am primit informații de la manager în pauza meciului. Practic, ne spunea să continuăm să fim curajoși și să continuăm să jucăm așa cum am făcut-o. El se uita de acolo din Qatar la partidă alături de staff și jucători și sunt sigur că este mândru de modul în care am jucat în seara asta. Câțiva dintre ei vor urca în avion să li se alăture acolo și sunt sigur că vor fi bine primiți.
Caoimhin Kelleher, Ki Jana Hoever și Sepp Van Den Berg sunt cei 3 jucători care merg în Qatar la CM al Cluburilor și vor putea fi folosiți în finală.

Dean Smith și John Terry au mers în vestiarul lui Liverpool

Neil Critchley i-a lăudat pe tinerii jucători ai lui Liverpool care au fost pe teren la partida de la Birmingham. Liverpool a început în atac cu 2 jucători de 16 ani și unul de 18 ani, însă acest lucru nu s-a văzut în multe momente ale jocului. Liverpool a încheiat partida cu 57% posesie, cu mai multe șuturi la poartă și cu peste 20 de atacuri în plus față de Aston Villa.
La finalul partidei, managerul lui Aston Villa, Dean Smith, și asistentul său, John Terry, au mers în vestiarul oaspeților pentru a-i felicita pe tinerii jucători ai lui Liverpool pentru prestația lor. Smith a dezvăluit după partidă ce le-a spus adversarilor.
Le-am spus că au un grup foarte talentat de tineri jucători. Ne-au făcut misiunea dificilă în multe momente și au început foarte bine partida. Sunt foarte buni din punct de vedere tehnic și tactic și s-a văzut că sunt bine antrenați. Sunt sigur că sunt mulți jucători din această echipă care se vor bucura de fotbal în Premier League în 3-4 ani. Scorul a fost 5-0 și, uneori, asta e tot ce ține mintea lumea, însă cred că au avut o prestație excelentă și ne-au pus probleme
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo