Liverpool a fost eliminată din Cupa Ligii Angliei de către Aston Villa cu scorul de 5-0. Antrenorul echipei U23 a clubului, Neil Critchley, a condus echipa de pe bancă și a ales cel mai tânăr prim 11 din istoria competiției, 19 ani și 6 luni!
La pauză scorul era 4-0, însă acesta nu reflecta ce s-a întâmplat pe teren. Liverpool a avut mai multe șuturi la poartă decât Villa în primele 45 de minute și a ratat 2 ocazii mari pentru Elliott și Kane. Villa a beneficiat de un autogol, terminând repriza cu doar 3 șuturi pe poartă, deși marcase de 4 ori!
Neil Critchley a dezvăluit că Jurgen Klopp le-a trimis un mesaj tinerilor jucători în pauza partidei, felicitându-i pentru prestația din prima repriză.
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11
Am primit informații de la manager în pauza meciului. Practic, ne spunea să continuăm să fim curajoși și să continuăm să jucăm așa cum am făcut-o. El se uita de acolo din Qatar la partidă alături de staff și jucători și sunt sigur că este mândru de modul în care am jucat în seara asta. Câțiva dintre ei vor urca în avion să li se alăture acolo și sunt sigur că vor fi bine primiți.
Caoimhin Kelleher, Ki Jana Hoever și Sepp Van Den Berg sunt cei 3 jucători care merg în Qatar la CM al Cluburilor și vor putea fi folosiți în finală.

Dean Smith și John Terry au mers în vestiarul lui Liverpool

Neil Critchley i-a lăudat pe tinerii jucători ai lui Liverpool care au fost pe teren la partida de la Birmingham. Liverpool a început în atac cu 2 jucători de 16 ani și unul de 18 ani, însă acest lucru nu s-a văzut în multe momente ale jocului. Liverpool a încheiat partida cu 57% posesie, cu mai multe șuturi la poartă și cu peste 20 de atacuri în plus față de Aston Villa.
La finalul partidei, managerul lui Aston Villa, Dean Smith, și asistentul său, John Terry, au mers în vestiarul oaspeților pentru a-i felicita pe tinerii jucători ai lui Liverpool pentru prestația lor. Smith a dezvăluit după partidă ce le-a spus adversarilor.
Le-am spus că au un grup foarte talentat de tineri jucători. Ne-au făcut misiunea dificilă în multe momente și au început foarte bine partida. Sunt foarte buni din punct de vedere tehnic și tactic și s-a văzut că sunt bine antrenați. Sunt sigur că sunt mulți jucători din această echipă care se vor bucura de fotbal în Premier League în 3-4 ani. Scorul a fost 5-0 și, uneori, asta e tot ce ține mintea lumea, însă cred că au avut o prestație excelentă și ne-au pus probleme
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53
Fotbal
Absențele lui Salah și Mane, resimțite pentru Liverpool în egalul cu Arsenal din Cupa Ligii Angliei
14/01/2022 LA 15:25