Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

cupa ligii angliei carabao man united penalty-uri rochdale west ham umilita oxford

Vlad Dumitrescu

Publicat 06/10/2019 la 20:46 GMT+3

Manchester United a avut emoții serioase acasă cu Rochdale, Chelsea a marcat șapte goluri împotriva lui Grimsby iar West Ham a pierdut cu 4-0 la Oxford.

Luke Matheson of Rochdale celebrates after scoring a goal to make it 1-1 during the Carabao Cup Third Round match between Manchester United and Rochdale AFC at Old Trafford on September 25

Credit imagine: Getty Images

Manchester United – Rochdale 1-1 (5-3 la penalty-uri)
Manchester United a trecut cu emoții de Rochdale, echipă clasată pe locul 17 în League One (a treia ligă engleză) și a învins în cele din urmă cu 5-3 la penalty-uri. După 90 de minute scorul a fost 1-1, rezultat care vine, pentru United, după înfrângerea din Premier League de la West Ham – doar Perreira și Wan-Bissaka au fost pe teren din cei care au jucat la Londra.
Singurul atacant disponibil pentru United, puștiul de 17 ani Mason Greenwood, a jucat pentru prima oară titular ca unic vârf și a deschis scorul în minutul 68, într-un meci dominat de echipa lui Solskjaer: 31 de șuturi spre poartă, 26 de ocazii, 65% posesia. N-a fost îndeajuns însă: doar opt minute mai târziu Rochdale a răspuns printr-un gol marcat de Luke Matheson, care va împlini și el 17 ani săptămâna viitoare. Un nou rezultat îngrijorător pentru echipa de pe Old Trafford iar printre singurele motive de optimism pentru fani se poate număra faptul că Axel Tuanzebe (21 de ani), care a fost căpitan la toate grupele de vârstă pentru United, a fost aseară pentru prima oară căpitan și la echipa mare.
Oxford United – West Ham 4-0
West Ham a schimbat nouă jucători față de victoria din campionat împotriva lui Manchester United – doar Pablo Fornals și Issa Diop au rămas pe teren. Iar acest lucru s-a simțit. Echipa lui Pellegrini a fost învinsă categoric de Oxford iar antrenorul lui West Ham și-a asumat responsabilitatea după meci: „Nu doar că am primit patru goluri, dar nu am creat prea multe ocazii. Am greșit prea multe pase iar responsabilitatea cade în primul rând pe umerii mei pentru că eu am ales jucătorii și în al doilea rând pe echipă pentru felul în care a jucat”.
Fanii londonezi au fost gălăgioși la începutul deplasării din Oxfordshire și au luat peste picior Tottenham, care a fost eliminată de Colchester marți. Însă Oxford a jucat excelent iar în curând fanii lui West Ham s-au văzut în aceeași situație ca omologii lor din nordul Londrei.
Chelsea – Grimsby 7-1
Chelsea a avut șase jucători de la academie pe teren și încă patru pe bancă împotriva lui Grimsby, echipă din liga a patra engleză. Revoluția lui Frank Lampard continuă iar tânărul antrenor englez a oferit debuturi în repriza a doua și pentru Ian Maatsen și Tino Anjorin. Billy Gilmour a jucat primul său meci ca titular iar Marc Guehi, la doar 19 ani, a oferit siguranță în centrul apărării.
Reece James, omul de la care fanii au sperața că îl va înlocui pe Cesar Azipilicueta, a debutat la echipa mare cu un gol superb – un șut plasat de la 22 de metri, cu opt minute înainte de final. Cea mai puternică reacție a fanilor a fost rezervată însă pentru Hudson-Odoi, care a revenit din accidentare cu un gol marcat în minutul 89.
Liverpool a câștigat fără probleme cu 2-0 la MK Dons, cu un trio ofensiv format din Curtis Jones (19 ani), Rhian Brewster (19 ani) și Harvey Elliott (16 ani). Într-o seară acaparată de tineret, James Milner a deschis scorul iar în repriza a doua tot Milner a dat pasa decisivă pentru un alt puști – Ki-Jana Hoever (17 ani), care a marcat la debutul său pentru echipa lui Klopp.
Rezultatele de miercuri din Cupa Ligii:
Brighton –Aston Villa 1-3 (Tudor Băluță a fost titular)
Burton– Bournemouth 2-0
Chelsea – Grimsby 7-1
MK Dons –Liverpool 0-2
Oxford United– West Ham 4-0
Sheffield United –Sunderland 0-1
Wolves– Reading 1-1 (4-2 la penalty-uri, Pușcaș a intrat în minutul 66)
Manchester United– Rochdale 1-1 (5-3 la penalty-uri)
Programul optimilor de finală:
Everton – Watford
Aston Villa – Wolves
Manchester City – Southampton
Burton – Leicester
Crawley Town – Colchester
Chelsea – Manchester United
Oxford – Sunderland
Liverpool - Arsenal
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo