Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Manchester United și Manchester City se vor lupta în această seară, pe Old Trafford, pentru un loc în finala Cupei Ligii Angliei. Misiunea formației lui Pep Guardiola s-a complicat și mai rău în ultimele zile, odată cu apariția unor noi cazuri de COVID-19 în cadrul lotului. Per total, managerul spaniol nu se va putea baza pe 8 jucători infectați cu noul coronavirus: Carson, Doyle, Ederson, Gabriel Jesus, Garcia, Palmer, Torres și Walker. Pe lângă aceștia, Guardiola nu îl va avea la dispoziție în derby-ul orașului Manchester nici pe Laporte, accidentat la coapsă. De cealaltă parte, Ole Gunnar Solskjaer nu va putea miza pe serviciile accidentaților Jones și Rojo. Marea absență din lotul lui United este însă Edinson Cavani, care a fost suspendat în urma unui scandal de rasism. Învingătoarea duelului de pe Old Trafford va juca în finala Cupei Ligii cu Tottenham, care a câștigat ieri meciul cu Brentford, scor 2-0.

League Cup / Matchday 1
Old Trafford / 06.01.2021
În direct
Actualizări în direct
Cosmin Cioboata

Actualizat 06/01/2021 la 23:36 GMT+2


Live comment icon
FINAL! Manchester City a câștigat derby-ul cu United, scor 2-0, și s-a calificat în finala Cupei Ligii Angliei pentru a 4-a oară consecutiv! Stones și Fernandinho au marcat pentru trupa lui Guardiola în această seară, pe Old Trafford.
City și Tottenham se vor întâlni în ultimul act pe 25 aprilie, pe Wembley.
picture

Credit imagine: Getty Images

83'
Live comment icon
Manchester City
GOOOOOOOL Manchester City! Fernandinho înscrie un gol splendid, cu un șut din voleu din afara careului. Brazilianul a șutat din prima, de la 18 metri, și a plasat mingea exact lângă bară.
57'
Manchester City
Manchester City, de neoprit în debutul reprizei secunde! Trupa lui Guardiola a pornit un contraatac fulgerător, finalizat cu parada lui Henderson în fața lui Raheem Sterling. Atacantul lui City a trimis cu capul spre poartă după o centrare a lui Foden, dar goalkeeper-ul lui United a respins în corner.
53'
Manchester City
Cancelo, aproape să dubleze avantajul lui City! Fundașul portughez a prins un șut puternic de la marginea careului, dar mingea a trecut razant peste bara transversală.
50'
Live comment icon
Manchester City
GOOOOOOL Manchester City! Trupa lui Guardiola deblochează tabela pe Old Trafford, după o fază fixă. Foden a centrat la a doua bară, iar Stones a reluat mingea în plasă cu șoldul. Este primul gol al fundașului englez după mai bine de 3 ani.
A început repriza a doua a derby-ului orașului Manchester!
Live comment icon
Pauză pe Old Trafford! Arbitrii au anulat 3 goluri pe motiv de offside în primele 45 de minute.
24'
Live comment icon
Manchester City
Foden a finalizat excelent o acțiune a lui Manchester City și a trimis mingea în plasă, printre picioarele lui Henderson, dar golul a fost anulat din nou pe motiv de offside!
13'
Manchester City
Șut spectaculos al lui Kevin de Bruyne! Mijlocașul lui City a trimis violent în bară, de la 16 metri, iar Dean Henderson respiră ușurat.
picture

Credit imagine: Getty Images

9'
Manchester United
Ocazie mare pentru United! Steffen a intervenit excelent la șutul de la mare distanță expediat de Bruno Fernandes.
picture

Credit imagine: Getty Images

5'
Live comment icon
Manchester City
Replica lui City a venit imediat! Gundogan a reluat în poartă, după o centrare expediată de Foden, dar nici golul germanului nu a fost validat din același motiv: o poziție de offside.
2'
Live comment icon
Manchester United
Emoții pentru Guardiola! Stones și-a trimis mingea în proprie poartă, după o respingere a lui Steffen, dar autogolul nu a fost validat. Marcus Rashford, cel care a șutat în primă fază, a fost surprins în poziție de offside în momentul în care a fost lansat către poarta lui City.
INFO: Jucătorii lui Manchester City au ieșit pe teren purtând tricouri cu numărul 8, în memoria legendarului Colin Bell, decedat ieri la vârsta de 74 de ani.
1'
Live comment icon
A început duelul de pe Old Trafford!
Echipele de start:
  • Manchester United: Henderson - Wan-Bissaka, Lindelof, Maguire, Shaw - Fred, McTominay, Pogba - Fernandes - Rashford, Martial
  • Rezerve: Bailly, De Gea, Greenwood, James, Mata, Matic, Telles, Tuanzebe, Van de Beek
  • Manager: Ole Gunnar Solskjaer
  • Manchester City: Steffen - Cancelo, Stones, Dias, Zinchenko - Fernandinho, Gundogan - Mahrez, De Bruyne, Foden - Sterling
  • Rezerve: Aguero, Gabriel Jesus, Harwood-Bellis, Rodri, Mbete, Mendy, Nmecha, Trafford, Walker
  • Manager: Pep Guardiola