Mourinho își dorește atât de mult un nou trofeu încât nu a odihnit pe nimeni în semifinala cu formația din Championship. Nici măcar Lloris (portarii sunt menajați, în general, în Cupe, pentru a le permite rezervelor să aibă câteva meciuri în picioare) nu a fost protejat, astfel că misiunea londonezilor părea una ușoară.
Și formația "Specialului" a intrat perfect în meci, "renegatul" Reguillon, care a fost lăsat pe banca de rezerve contra lui Leeds pentru că nu a respectat de Crăciun protocolul anti-Covid, reușind o pasă magistrală pentru Sissoko.
Deși a intrat repede în avantaj, Spurs nu a dominat copios, așa cum poate ne-am fi așteptat. Dimpotrivă, disputa a fost una destul de echilibrată. Oaspeții chiar au reușit să marcheze, prin Toney (minutul 63), dar VAR a intrat în acțiune și a luat din nou o decizie care va naște multe polemici.
Premier League
Lucian Sănmărtean a ales jucătorul etapei a 5-a din Premier League
20/09/2021 LA 06:39

"Sonstorm" pentru Tottenham

Fotbalul e crud și, după doar câteva minute, Spurs și-a securizat victoria prin golul lui Son Heung-Min. A fost a 24-a contribuție a sud-coreeanului la gol în acest sezon (16 reușite, 8 assisturi), în 25 de partide.
Finalul de meci nu a schimbat nimic, fiind de notat doar accidentarea lui Hojbjerg, la o fază în care Josh da Silva a fost eliminat.
Tottenham s-a calificat astfel în ultimul act al Cupei Ligii, care va avea loc pe Wembley, iar Mourinho va avea șansa să câștige competiția pentru a 5-a oară. Misiunea nu va fi ușoară, indiferent de adversară. În a doua semifinală, miercuri, se întâlnesc Manchester United și Manchester City.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Tuchel, entuziast după victoria clară cu Tottenham! Ce jucători a remarcat germanul în mod special
19/09/2021 LA 18:59
Premier League
Chelsea, victorie la scor de neprezentare în derby-ul cu Spurs! Silva, Kante și Rudiger, marcatori
19/09/2021 LA 09:03