Omicron a provocat un adevărat coșmar organizatoric în fotbalul englez. Nu mai puțin de 6 meciuri din aceasă etapă sunt deja amânate, iar acesta pare să fie doar începutul într-o perioadă deja aglomerată.
Cupa Ligii este din nou competiția care va fi sacrificată, scriu englezii. Ca și în sezonul precedent, a treia competiție, ca importanță în fotbalul din Anglia, va avea modificări în programul stabilit inițial. După valul de amânări a partidelor din Premier League, șefii de la Londra plănuiesc o micșorare a numărului de meciuri din 2022. Prima schimbare vizată este disputarea în manșă unică a partidelor din semifinalele Cupei Ligii. "Este singura variantă prin care putem asigura continuitatea competiției în forma actuală" scrie cotidianul englez Daily Mail.
Meciurile din sferturile de finală sunt programate la mijlocul săptâmânii viitoare, iar orice amânare ar da peste cap și mai rău programul.
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
ACUM 16 ORE
Citește și:
Sferturi de finală Cupa Ligii
  • Marți 21.12
Arsenal - Sunderland
  • Miercuri 22.12
Brentford - Chelsea
Liverpool - Leicester
Tottenham - West Ham
Semifinalele Cupei Ligii sunt programate din 3 ianuarie.
În sezonul precedent, finala Cupei Ligii a fost mutată din februarie în aprilie pentru ca fanii să poată asista la meciul de pe Wembley. În 2022, finala este programată pe 27 februarie, dar sunt din ce în ce mai multe voci care cer ca ea să fie mutată după finalul sezonului în Premier League tocmai pentru a face loc meciurilor amânate.
Premier League
Arsenal, transfer neaşteptat! Arteta e pe urmele unui fost mare atacant al lui Chelsea
IERI LA 15:24
Premier League
Arsenal a cerut amânarea partidei cu Tottenham! Ce probleme de lot are Arteta
14/01/2022 LA 20:16