Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Jurgen Klopp, reacție absolut savuroasă, când a aflat că Man United a pierdut 0-3 cu Newcastle

Nicu Savin

Publicat 02/11/2023 la 13:42 GMT+2

Liverpool s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Ligii, după ce a trecut cu 2-1, în deplasare, de Bournemouth. La conferința de presă de după meci, Jurgen Klopp văzut că Manchester United tocmai pierduse la scor de neprezentare în fața lui Newcastle, iar reacția germanului a devenit virală.

Klopp scherzt mit Übersetzer: Schreiben Sie ein Buch?

Credit imagine: Perform

Jurgen Klopp pare că a găsit soluțiile de a o readuce pe Liverpool în prim planul fotbalului englez. "Cormoranii" au început bine în Premier League și Europa League și sunt deja în sferturile Cupei Ligii Angliei, după ce au trecut aseată de Bournemouth, scor 2-1.
Simultan cu meciul lui Liverpool s-a jucat și Manchester United - Newcastle, meci terminat cu o înfrângere la scor de neprezentare pentru "diavoli". Înaintea începerii conferinței de presă de după victoria echipei sale, Jurgen Klopp a văzut la un televizor din sală ceea ce s-a întâmplat pe Old Trafford, iar reacția sa a devenit virală. Germanul a scos doar un simplu "Ooooo... OK!", dar mimica feței a sugerat o mare uimire și îngrijorare.
Liverpool va juca împotriva lui West Ham United în sferturile Cupei Ligii Angliei și e aproape sigur că această competiție a devenit un obiectiv pentru "cormorani", mai ales că aproape toate echipele de top au fost deja eliminate. Everton - Fulham, Chelsea - Newcastle și Port Vale - Middlesbrough sunt celelalte partide din sferturi.

Manchester United, minim istoric, după 0-3 cu Newcastle

Odată cu înfângerea drastică în fața lui Newacstle, United a atins câteva borne negative pecare fanii contemporani nu le visaseră nici în cele mai negre coșmaruri. Este pentru prima dată din 1962 încoace când United pierde două meciuri la rând pe teren propriu la o diferență de cel puțin 3 goluri (în week-end a cedat cu același scor contra lui City). De asemenea, Newcastle nu mai câștigase pe Old Trafford la o asemenea diferență din 1930 (7-4).
În total, Man United are deja 8 eșecuri în 15 partide jucate în toate competițiile în acest sezon (5 în campionat, două în UCL și una în Cupa Ligii). Vorbim despre cel mai slab start de sezon din ultimii 60 de ani. În stagiunea 1962-1963, United pierdea 9 din primele 15 partide. Mai mult, "diavolii" au pierdut deja 5 din cele 10 meciuri jucate pe teren propriu, contraperformanță care nu s-a mai întâmplat din sezonul 1930-1931.
Situația pare fără ieșire pentru United, iar Garry Neville e convins că Erik Ten Hag va sfârși prin a fi demis. "Diavolii" au ocazia să-și refacă moralul peste doar două zile, când va întâlni Fulham, în deplasare, în etapa a 11-a din Premier League. Ulterior, echipa lui Erik Ten Hag va juca la Copenhaga în Champions League și înainte de pauza competițională din această lună va mai primi vizita celor de la Luton Town. Trei victorii în aceste partide ar aduce o oarecare liniște pe Old Trafford, dar în cazul unor noi rezultate nefaste demiterea antrenorului ar deveni destul de probabilă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo