Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Liverpool – Chelsea, în finala Cupei Ligii! "Cormoranii" s-au calificat după egalul cu Fulham

Dani Morar

Actualizat 24/01/2024 la 23:57 GMT+2

Liverpool s-a calificat în finala Cupei Ligii Angliei, acolo unde o va întâlni pe Chelsea. Echipa antrenată de Jurgen Klopp a remizat, scor 1-1, terenul lui Fulham, asta după ce s-a impus în turul de pe Anfield, scor 2-1.

Luis Diaz of Liverpool celebrates scoring his team's first goal with teammate Darwin Nunez during the Carabao Cup Semi Final Second Leg match between Fulham and Liverpool at Craven Cottage on January 24, 2024 in London

Credit imagine: Getty Images

Liverpool a obținut calificarea în finala Cupei Ligii Angliei, acolo unde va da peste Chelsea, cea care a trecut la scor de Middlesbrough. Partida retur cu Fulham s-a încheiat la egalitate, 1-1, după ce "cormoranii" s-au impus în tur cu 2-1.
Jurgen Klopp a început partida cu o nouă formulă improvizată. Liverpool 191 de modificări la nivelul primului 11 în acest sezon, în toate competițiile, cu 56 mai multe decât orice adversară din Premier League.
Liverpool a deschis scorul în minutul 11. Quansah a trimis o diagonală în partea stângă, iar Luis Diaz a reușit să se înalțe și să preia pe piept o minge grea. Columbianul și făcut mingea în interior, iar apoi a șutat la colțul scurt, beneficiind și de o intervenție nesigură a portarului advers. A fost primul gol al "cormoranilor"
Jarell Quansah a ajuns la 3 assisturi în acest sezon al Cupei Ligii, fiind lider în acest clasament. Englezul a prins mai multe partide și în Europa League, acolo unde are un gol marcat, contra celor de la Union SG.
Darwin Nunez a ratat o ocazie mare de a marca, în ciuda jocului bun prestat de gazde în repriza secundă. Uruguayanul a beneficiat de o greșeală în apărarea adversă și a încercat o finalizare la colțul lung, dar a trimis de puțin pe lângă bară.
Fulham a revenit în joc în minutul 77. Harry Wilson a depășit un adversar în banda stângă și a centrat pe jos. Issa Diop a atacat excelent la colțul scurt și l-a învins pe Kelleher cu o execuție cu latul.
Fulham – Liverpool s-a încheiat 1-1, iar echipa lui Klopp se califică în ultimul act. Finala Cupei Ligii Angliei dintre Chelsea și Liverpool va avea loc pe 25 februarie, pe Wembley.
Citește și:

Fulham – Liverpool: Echipele de start:

Fulham (4-2-3-1): Leno - Castagne, Adarabioyo, Diop, Robinson - Palhinha, Cairney - De Cordova-Ried, Pereira, Willian - Jimenez
Rezerve: Rodak, Carlos Vinicius, Francois, Lukic, Ream, Reed, Rodrigo Muniz, Tete, Wilson
Antrenor: Marco Silva
Liverpool (4-3-3): Kelleher - Bradley, Quansah, van Dijk, Gomez - Gravenberch, Mac Allister, Elliott - Gakpo, Nunez, Diaz
Rezerve: Allison, Beck, Clark, Diogo Jota, Jones, Konate, McConnell, Nyoni, Robertson
Antrenor: Jurgen Klopp
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo