Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Liverpool s-a calificat în semifinalele Cupei Ligii Angliei! West Ham nu a avut nicio șansă pe Anfield

Dani Morar

Publicat 20/12/2023 la 23:53 GMT+2

Liverpool este ultima echipă calificată în semifinalele Cupei Ligii Angliei, după victoria cu 5-1 în fața lui West Ham. "Cormoranii" nu au avut emoții în această partidă, pe care au controlat-o de la un capăt la altul și se alătură lui Fulham, Chelsea și Middlesbrough, în penultimul act al competiției.

Cody Gakpo of Liverpool celebrates their third goal with his team mates during the Carabao Cup Quarter Final match between Liverpool and West Ham United at Anfield on December 20, 2023 in Liverpool, England.

Credit imagine: Getty Images

Liverpool a câștigat cu 5-1 pe teren propriu, în fața lui West Ham, și s-a calificat în semifinalele Cupei Ligii Angliei. Chelsea trecuse aseară, la penalty-uri, de Newcastle, iar Fulham și Middlesbrough sunt celelalte două formații calificate.
Joel Matip, Thiago Alcantara, Stefan Bajcetic, Alexis MacAllister, Diogo Jota și Andy Robertson au fost cei pe care Jurgen Klopp nu s-a putut baza la această partidă, din cauza accidentărilor.
Szoboszlai a deschis scorul în minutul 28. Maghiarul a profitat de o ieșire greșită pe contraatac a celor de la West Ham și a primit o minge la aproximativ 20 de metri de poarta adversă, finalizând cu un șut puternic la colțul lung.
Curtis Jones a dublat avantajul gazdelor la 10 minute după pauză. Darwin Nunez l-a servit perfect pe mijlocaș, care a marcat dintr-un unghi aproape imposibil, cu o execuție printre picioarele lui Alphonse Areola. Gakpo a făcut apoi 3-0 cu un șut din marginea careului.
West Ham a redus din avantaj pe final, dar mult prea târziu. Jarrod Bowen a trecut ușor de Trent Alexander Arnold și a finalizat cu un șut frumos la colțul lung.
Liverpool a irosit apoi o ocazie uriașă. Nunez a trimis de la marginea careului, dar Areola a respins în bară. Mingea i-a revenit lui Salah, care a trimis pe lângă, cu toată poarta în față. Egiptenul și-a luta revanșa la doar un minut după, când a scăpat singur cu portarul și a înscris simplu.
Cu 5 minute înainte de final, Curtis Jones a reușit prima dublă în tricoul lui Liverpool, în urma unei acțiuni solitare. Acesta a pătruns în careu și a finalizat cu un șut la colțul lung, stabilind scorul final, 5-1.
Citește și:

Liverpool – West Ham: Echipele de start

Echipele de start:
  • Liverpool: Kelleher - Gomez, Quansah, Van Dijk, Tsimikas - Endo, Elliott, Jones - Szoboszlai, Nunez, Gakpo
  • West Ham: Areola - Coufal, Ogbonna, Mavropanos, Johnson - Alvarez, Soucek - Kudus, Fornals, Benrahma - Bowen
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo