Leo Messi este singurul jucător de câmp din lotul Barcelonei care a fost integralist în toate cele şase meciuri disputate de echipa sa după reluarea sezonului. 540 de minute a bifat Leo Messi în meciurile cu Mallorca, Leganes, Sevilla, Bilbao, Celta Vigo şi Atletico Madrid. Argentinianul a dat trei goluri şi cinci pase decisive.
Din lotul Barcelonei, doar portarul Ter Stegen a mai jucat în toate meciurile. Pique a fost schimbat în meciul cu Leganes şi are cu 18 minute în minus faţă de Messi. Luis Suarez se numără şi el printre jucătorii care au fost folosiţi destul de mult. Uruguayanul a strâns 415 minute, în condiţiile în care venea după o accidentare.

Barcelona, fără Messi în 2021?

Liga
Suarez, surprins de despărțirea de Atletico! Ce a spus despre ideea de a juca din nou lângă Messi
ACUM 5 ORE
Barcelona l-ar putea pierde însă pe Messi, anul viitor. Jurnaliştii de la AS şi Cadena Ser susţin că argentinianul le-ar fi spus apropiaţilor săi că nu are de gând să îşi prelungească contractul. Barcelona e în pericol să rateze şi titlul. Cu cinci etape înainte de finalul sezonului, catalanii sunt la patru puncte în spatele marii rivale, Real Madrid.
Cel mai probabil decizia lui Messi nu are legătură neapărat cu o dorință de a se transfera în altă parte, ci cu un semnal de alarmă față de ce se întâmplă la Barcelona. Messi e furios pe Bartomeu pentru că l-a schimbat pe Valverde cu Setien, un tehnician fără pedigree, care are mari probleme în vestiar. De asemenea, decarul catalanilor e foarte supărat pe actualul președinte al Barcelonei pentru faptul că nu a fost susținut în conflictul cu Abidal. Barcelona are nevoie de schimbări, iar Bartomeu nu pare capabil să aducă clubul pe făgașul normal, iar Messi a vrut să taxeze acest lucru prin boicotarea negocierilor.
Fotbal
Cursa pentru Balonul de Aur are un favorit uriaș! Messi, cotat cu aceleași șanse ca... Bonnuci
24/05/2022 LA 07:23
Ligue 1
Messi, adio revenire la Barcelona! Va cumpăra 35% din acțiunile clubului la care va juca din 2023
17/05/2022 LA 06:19