Kylian Mbappe e în ultimele 6 luni de contract cu PSG și a refuzat toate ofertele de prelungire înaintate de conducerea de pe Parc des Princes. Aproape sigur, vârful va alege Real Madrid în vară, Florentino Perez curtându-l insistent de ani de zile. Mbappe a recunoscut în trecut că visează să îmbrace tricoul echipei de pe Bernabeu, dar aseară a fost numărul unu pentru vicecampioana Franței.
Starul francez a obținut aseară un penalty (ratat de Messi), apoi a înscris un gol "extraterestru" pentru PSG, prilej pentru Al Khelaifi să își verse năduful pe Florentino Perez și oficialii Realului.
"L-au vrut pe Mbappe? Iată-l pe Mbappe!", a răspuns Al-Khelaifi după meci, potrivit sport.es.
Ligue 1
Messi, adio revenire la Barcelona! Va cumpăra 35% din acțiunile clubului la care va juca din 2023
17/05/2022 LA 06:19
CITEȘTE ȘI:
ANUNȚUL FĂCUT DE MBAPPE, DUPĂ CE ȘI-A "UCIS" VIITOAREA ECHIPĂ, REAL MADRID
Al Khelaifi: "Aproape că PSG nu are vreo relație cu Real Madrid"
Înainte de partidă, s-a speculat că Al Khelaifi și Florentino Perez ar urma să ia cina, lucru care nu s-a întâmplat, însă. A fost doar o informație neverificată dată de presa din Vest, relația dintre părți fiind în continuare glacială. Pe lângă faptul că Real a procedat lipsit de fair-play, convingându-l pe Mbappe să refuze prelungirea contractului cu PSG, cele două cluburi au fost pe poziții diferite și în cazul Superligii Europei.
"Aproape că nu avem vreo relație cu Real Madrid. Nu am de gând să mă întorc la ce s-a întâmplat între noi, avem păreri, mentalități și obiective diferite. Cred în fotbalul accesibil tuturor, de la cel mai mic club până la cel mai mare", a mai spus președintele francezilor.
Întrebat dacă după acest meci sunt șanse mai mari ca Mbappe să continue pe Parc des Princes, Al Khelaifi s-a ferit să dea un verdict, semn că lucrurile par a fi deja rezolvate în sensul unei mutări pe Bernabeu. Totuși, oficialul francezilor a vorbit la superlativ despre starul său.
"Este un mare campion, cu o mentalitate de oțel și este un profesionist exemplar. Este mândru că poate juca la PSG, că își poate reprezenta orașul și țara", a mai spus Al Khelaifi.
Mbappe a fost implicat în cel puțin un gol în fiecare din ultimele 7 partide de Champions League (5 goluri și 4 assisturi). Niciun fotbalist francez în istorie nu a avut o astfel de serie în UCL, de când Opta înregistrează astfel de date (sezonul 2003-2004).
Liga
Messi, așteptat înapoi la Barcelona! Anunțul tatălui său care le dă speranțe fanilor din Spania
15/05/2022 LA 16:31
Ligue 1
"Meciul cu Real Madrid ne-a ucis!" Mărturisirea unui fotbalist de la PSG după egalul cu Troyes
09/05/2022 LA 07:51