Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Al-Khelaifi râde de Real Madrid și Florentino Perez: "L-au vrut pe Mbappe?"

Cristian Mihală

Publicat 16/02/2022 la 08:43 GMT+2

Nasser Al-Khelaifi i-a ironoziat pe cei de la Real Madrid, după victoria obținută de PSG, scor 1-0, în manșa tur a optimilor Champions League.

L'intervento di Carvajal su Mbappé con Orsato che concede un penalty al PSG durante il match contro il Real Madrid - Champions League 2021/2022

Credit imagine: Getty Images

Kylian Mbappe e în ultimele 6 luni de contract cu PSG și a refuzat toate ofertele de prelungire înaintate de conducerea de pe Parc des Princes. Aproape sigur, vârful va alege Real Madrid în vară, Florentino Perez curtându-l insistent de ani de zile. Mbappe a recunoscut în trecut că visează să îmbrace tricoul echipei de pe Bernabeu, dar aseară a fost numărul unu pentru vicecampioana Franței.
Starul francez a obținut aseară un penalty (ratat de Messi), apoi a înscris un gol "extraterestru" pentru PSG, prilej pentru Al Khelaifi să își verse năduful pe Florentino Perez și oficialii Realului.
"L-au vrut pe Mbappe? Iată-l pe Mbappe!", a răspuns Al-Khelaifi după meci, potrivit sport.es.
CITEȘTE ȘI:
Al Khelaifi: "Aproape că PSG nu are vreo relație cu Real Madrid"
Înainte de partidă, s-a speculat că Al Khelaifi și Florentino Perez ar urma să ia cina, lucru care nu s-a întâmplat, însă. A fost doar o informație neverificată dată de presa din Vest, relația dintre părți fiind în continuare glacială. Pe lângă faptul că Real a procedat lipsit de fair-play, convingându-l pe Mbappe să refuze prelungirea contractului cu PSG, cele două cluburi au fost pe poziții diferite și în cazul Superligii Europei.
"Aproape că nu avem vreo relație cu Real Madrid. Nu am de gând să mă întorc la ce s-a întâmplat între noi, avem păreri, mentalități și obiective diferite. Cred în fotbalul accesibil tuturor, de la cel mai mic club până la cel mai mare", a mai spus președintele francezilor.
Întrebat dacă după acest meci sunt șanse mai mari ca Mbappe să continue pe Parc des Princes, Al Khelaifi s-a ferit să dea un verdict, semn că lucrurile par a fi deja rezolvate în sensul unei mutări pe Bernabeu. Totuși, oficialul francezilor a vorbit la superlativ despre starul său.
"Este un mare campion, cu o mentalitate de oțel și este un profesionist exemplar. Este mândru că poate juca la PSG, că își poate reprezenta orașul și țara", a mai spus Al Khelaifi.
Mbappe a fost implicat în cel puțin un gol în fiecare din ultimele 7 partide de Champions League (5 goluri și 4 assisturi). Niciun fotbalist francez în istorie nu a avut o astfel de serie în UCL, de când Opta înregistrează astfel de date (sezonul 2003-2004).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo