Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Anunțul făcut de Salah, după calificarea în finala Champions League: "Nu am mai spus asta niciodată!"

Cristian Mihală

Publicat 04/05/2022 la 07:46 GMT+3

Mo Salah a acordat un interviu interesant pentru BT Sport, după ce Liverpool s-a calificat în finala Ligii Campionilor. Egipteanul a dezvăluit că nu și-a atins obiectivele personale în acest sezon și a ales formația pe care o vrea în ultimul act al UCL.

Fabinho, Mo Salah et Trent Alexander-Arnold, lors de la victoire de Liverpool à Villarreal

Credit imagine: Getty Images

Liverpool a trăit periculos o repriză, contra lui Villarreal, dar în cele din urmă a revenit de la 0-2 pentru un succes cu 3-2 care îi duce pe "cormorani" într-o nouă finală UCL.
Golgheter în Premier League, Salah pare într-o ușoară eclipsă de formă în ultima perioadă. Aseară, la Villarreal, a reușit "doar" o pasă decisivă, a 15-a în acest sezon în toate competițiile. Deși cifrele sale arată impresionant, atacantul de bandă egiptean a mărturisit că avea așteptări mai mari de la stagiunea în curs.
"Mereu, la începutul unui sezon, îmi impun anumite obiective. Știu exact ce vreau să obțin cu echipa mea, dar mă gândesc și la randamentul propriu", și-a început Salah speechul, pentru ca apoi, întrebat de Rio Ferdinand dacă 30 de goluri și 15 pase decisive sunt peste sau sub standarul setat la început de stagiune, să răspundă: "Sub! Da, am așteptări mari de la mine. Sincer, nu am mai spus asta niciodată, dar voiam să ajung la 40 de goluri în acest sezon și la 15 assisturi. Am bifat numărul de pase decisive, acum trebuie să mă concentrez pe marcarea de goluri. Trent (n.r. Alexander-Arnold) cred că va fi supărat să audă că am în plan și un număr de assisturi pentru un sezon, având în vedere că el e cel mai bun pasator din Premier League, dar așa sunt eu, îmi setez obiective înalte".
CITEȘTE ȘI:

Liverpool - Real Madrid, finala de Champions League visată de Salah

Liverpool va aștepta în această seară să afle cu cine va evolua în finala de Champions League programată pentru finalul acestei luni (28 mai, Paris). Chiar dacă e limpede că rivalitatea cu City e una care a dus ambele formații la un alt nivel, Salah vrea ca adversară pe Real Madrid.
Parțial probabil pentru că îi vede pe "galactici" un adversar mai facil, dar în mare parte alegerea lui are legătură cu dorința de revanșă. În 2018, în finala UCL, Salah a fost nevoit să fie schimbat în prima repriză, după un fault dur al lui Sergio Ramos, iar acum egipteanul visează la "răzbunare".
"Vreau să jucăm cu Real Madrid, ca să fiu sincer. City e o formație foarte puternică, jucăm de câteva ori pe an contra ei și o cunoaștem mai bine, dar personal vreau Madridul. Am pierdut acea finală contra lor, acum îmi doresc să câștigăm trofeul în fața lor", a mai spus Salah.
Pentru Liverpool e timpul ca acum să se concentreze pe campionat, acolo unde e cu un punct în spatele rivalei City, cu 4 meciuri rămase de jucat. În weekend urmează ultimul derby al primei ligi engleze pentru "cormorani", duelul cu Tottenham, care se bate cu Arsenal pentru un loc de Champions League. Confruntarea de pe Anfield se joacă sâmbătă, de la 21:45, și va putea fi urmărită în direct pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo