Planul lui Florentino Perez de a-l înregimenta pe Mbappe încă din această vară părea să fie o utopie, dar venirea lui Messi la PSG creează un efect de domino. Cel puțin asta pretinde presa din Spania: după Marca, și As anunță că starul francez al parizienilor e mai aproape ca niciodată de capitala Spaniei.
În schimbul lui, PSG ar urma să primească cel puțin 130 de milioane de euro, o sumă mică având în vedere cota lui Mbappe, dar corectă, dacă ne raportăm la faptul că acesta a intrat în ultimul an de contract și a refuzat de mai multe ori să își prelungească înțelegerea.
CITEȘTE ȘI:
Premier League
Cristiano Ronaldo, în planurile lui Ten Hag! Ce așteptări are antrenorul de la starul lui United
ACUM 16 ORE

"Manevra lui Ronaldo îl aduce aproape de Messi"

Venirea lui Messi acoperă gaura lăsată de eventuala plecare a lui Mbappe, dar oficialii de pe Parc des Princes au și un alt în mânecă, astfel încât să fie împăcați că și-au cedat fotbalistul cel mai bine cotat: fac toate demersurile să îl aducă pe Ronaldo la Paris. Chiar dacă în teorie sună ciudat să ne gândim la o echipă cu Messi și Ronaldo, având în vedere orgoliile celor doi, banii oferiți de PSG și perspectiva câștigării Ligii Campionilor ar putea face mult mai ușoară realizarea acestui pariu al oficialilor francezi.
"Cristiano Ronaldo răstoarnă operațiunea Mbappe", titrează As, care apoi detaliază: "Cererea sa (n.r. a lui Ronaldo) de a fi doar rezervă împotriva lui Udinese ascunde o manevră care îl aduce mai aproape ca niciodată de PSG. Este pârghia pe care Madrid o căuta pentru a face marea ofertă pentru Kylian".
Ca atare, după ce a scris istorie pentru Real, devenind golgheterul all-time al echipei și conducând formația blanco spre 4 Ligi ale Campionilor, Ronaldo e acum gata să îi ofere un ajutor indirect formației din capitala Spaniei.
"Madrid se gândește de săptămâni întregi că această piață poate genera mișcări neașteptate ale plăcii tectonice de la aterizarea lui Messi la PSG. Ofensiva finală este pregătită până pe 30 august, astfel încât Mbappe să îmbrace din acest sezon tricoul blanco", mai notează sursa citată.
Finalul de săptămână se anunță încins pe piața transferurilor, dar și în cel mai puternic campionat din lume. Eurosport îți oferă sâmbătă și duminică trei meciuri de colecție din Premier League: City - Arsenal, Liverpool - Chelsea și Wolves - Man United.
https://i.eurosport.com/2021/08/23/3205987.jpg
Ligue 1
Messi, adio revenire la Barcelona! Va cumpăra 35% din acțiunile clubului la care va juca din 2023
17/05/2022 LA 06:19
Liga
Messi, așteptat înapoi la Barcelona! Anunțul tatălui său care le dă speranțe fanilor din Spania
15/05/2022 LA 16:31