Venirea lui Messi la PSG i-a făcut pe oficialii clubului francezi să fie mai deschiși la negocieri în privința plecării lui Mbappe. Asta cu toate că Al Khelaifi anunța, după Euro, că "nu îl vom vinde niciodată pe Kylian și acesta nu va părăsi clubul liber de contract".
În ultimele luni, oficialii parizienii au avut mai multe runde de negocieri cu reprezentanții atacantului francez, toate soldate cu același rezultat: vârful a refuzat prelungirea contractului scadent în 2022. Ca atare, PSG pare forțată să discute cu Real un posibil transfer în această ultimă săptămână de mercato, riscând altfel să piardă gratis unul dintre cei mai buni jucători din lume.
"Mbappe poate fi "Real"!", titrează Marca, jurnaliștii sursei citate notând că "operațiunea e mai posibilă decât a fost vreodată".
Ligue 1
Neymar a recunoscut că a vrut să plece de la PSG în 2021! De ce a luat această decizie
ACUM 8 ORE
În privința sumei de transfer, nu se fac specificații, în contextul în care mutarea e una "strategică, Florentino Perez dorind să exploateze la maximum faptul că Mbappe mai are doar un an de contract". Totuși, Kylian va beneficia de cel mai mare contract din istoria Realului, așa cum specifică sursa citată.

Marca susține că Ronaldo ar putea ajunge la PSG

Marea surpriză ar fi reprezentată de faptul că PSG nu va rămâne doar în Messi, Neymar și Icardi, în ofensivă, dorind să îl aducă în locul lui Mbappe pe Cristiano Ronaldo. Messi și CR7 în aceeași echipă pare a fi o utopie, având în vedere orgoliul celor doi, dar din punct de vedere financiar ar fi o adevărată lovitură pentru clubul din Hexagon. Asta pentru că interesul ar fi uriaș pentru toți să îi vadă pe cei doi titani jucând pentru același club, iar tricourile vândute vor acoperi foarte repede salariul cerut de portughez.
De altfel, în Italia s-a speculat intens la finalul săptămânii că Ronaldo a insistat să nu fie titular la Udinese, în primul meci al sezonului, tocmai pentru a nu risca o accidentare și a-și periclita transferul. Juve a negat că s-ar despărți de starul său, dar presa din peninsulă susține că "Bătrâna Doamnă" e gata să renunțe la lusitan pentru 25 de milioane de euro. Asta și ca urmare a faptului că Allegri, noul antrenor, are o relație rece cu acesta.
Serie A
Fanii Fiorentinei, amenințări incredibile la adresa lui Vlahovic. Vârful e aproape de Juventus
ACUM 14 ORE
Premier League
Ronaldo, scos din sărite de doi coechipieri de la United! Pe cine e supărat, după ultimul meci
IERI LA 07:29