Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Batjocură totală la adresa Barcelonei, la televiziunea engleză!". Reacţia lui Crouch, în pauza partidei de la Munchen

Cristian Mihală

Publicat 09/12/2021 la 10:18 GMT+2

Peter Crouch a avut o reacţie devenită virală la pauza partidei Bayern - Barcelona. Bavarezii conduceau deja cu 2-0 şi, întrebat dacă gruparea blaugrana poate reveni, fostul mare atacant a avut o singură replică, simptomatică pentru ceea ce a ajuns formaţia catalană acum.

Peter Crouch, amuzat teribil de posibilitatea ca Barcelona să revină cu Bayern

Credit imagine: Eurosport

Barcelona nu mai sperie pe nimeni. Dovadă în acest sens traseul din actuala ediţie de Ligă, în care a marcat doar două goluri în 6 partide. În plus, odată cu înfrângerea de la Munchen, 0-3, catalanii au ajuns la a 10-a înfrângere în ultimii 4 ani la mai mult de 3 goluri diferenţă, în Champions League.
Aseară, formaţia lui Xavi avea nevoie de o victorie pentru a merge mai departe. A întâlnit o echipă fără obiectiv, deja câştigătoare a grupei, căreia i-au lipsit şi 4 sau 5 titulari. Chiar şi aşa, Lewandowski&Co s-au distrat cu o formaţie lipsită de reacţie, incapabilă să evolueze la intensitatea cerută de o astfel de competiţie.
Pentru a înţelege cât de jos a ajuns trupa de pe Camp Nou, trebuie să facem trimitere la reacţia lui Peter Crouch, din pauza partidei. Expert la BT Sport, fostul vârf a fost întrebat dacă există vreo şansă ca Depay şi băieţii lui Xavi să revină în joc.
CITEŞTE ŞI:

Crouch, reacţie virală la pauza partidei Bayern - Barcelona

Amuzat teribil de o astfel de variantă utopică, Crouch a răspuns cu un singur cuvânt: "Nu", apoi a izbucnit în râs, părându-i-se extrem de comic că cineva îşi mai poate pune problema ca Barcelona să revină de la 0-2 contra lui Bayern.
Presa spaniolă a preluat imaginile virale, dar jurnaliştii iberici nu au părut foarte încântaţi de reacţia avută de fostul vârf al lui Liverpool sau Tottenham.
"Batjocură totală la televiziunea engleză în privinţa revenirii Barcelonei, la pauză", titrează ac.com, jurnaliştii spanioli gustând doar pe jumătate reacţia lui Crouch, devenită virală.
După meci, fostul vârf al Angliei (22 de goluri în 42 de selecţii pentru "cei trei lei") a avut un discurs articulat şi a explicat că fanii Barcelonei nu ar trebui să privească lucrurile foarte dramatic.
Echipa dispune de jucători precum Gavi, Pedri sau Ansu Fati, care pot fi liderii unei generaţii excepţionale, catalanii având în propria curte şi alţi fotbalişti talentaţi. Totuşi, e nevoie de timp pentru ca aceştia să crească, iar Xavi e tehnicianul ideal să reconstruiască.
"Barcelona a ales bine omul care antrenează echipa, Xavi este o persoană care cunoaşte mai bine decât oricine acest club. Viitorul lor ţine de tinerii talentaţi. Au fotbalişti foarte buni, dar trebuie ca toţi să înţeleagă că aceştia nu vor da randament peste noapte. Trebuie să traverseze un anumit proces spre maturizare, va dura 3-4-5 ani", a explicat la final fostul mare vârf englez.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo