Epidemia de coronavirus riscă să oprească pentru o perioadă tot sportul. În Italia au fost suspendate toate competițiile, în Germania, Franța și Spania partidele se vor disputa fără spectatori în perioada următoare. În cazul în care numărul cazurilor de coronavirus va crește și în aceste țări așa cum s-a întâmplat în Italia, este de așteptat ca și aici să intervină Guvernele și să suspende toate competițiile.
Autoritățile locale nu au însă autoritate în ceea ce privește suspendarea partidelor de UEFA Champions League și Europa League. Mai multe meciuri de săptămâna aceasta și săptămâna viitoare se vor juca însă fără spectatori: PSG - Dortmund, Valencia - Atalanta, Juventus - Lyon. Pentru Barcelona - Napoli tocmai a fost luată decizia - fanii nu vor putea merge pe stadion. Urmează anunț similar pentru Bayern - Chelsea. Leipzig - Tottenham se va juca în condiții normale, la fel ca Liverpool - Atletico Madrid și Man City - Real Madrid. De asemenea, în Europa League vor fi meciuri fără spectatori: Olympiacos - Wolverhampton, urmează să se decidă și în privința duelului Leverkusen - Glasgow Rangers.

Sezonul de UEFA Champions League, suspendat?

Premier League
Arsenal se reorientează după ce l-a ratat pe Vlahovic! Arteta vrea un vârf care a costat o avere
ACUM 9 ORE
Însă aceste măsuri sunt pe termen scurt iar situația pare să se agraveze în țările implicate în competițiile europene. Astfel, UEFA ia în calcul să suspende pentru o perioadă actualul sezon de UEFA Champions League și pe cel de Europa League, anunță Radio Catalunya. Consecințele ar fi unele importante și în ceea ce privește Euro 2020, fiind greu de crezut că poate fi rearanjat calendarul competițional fără să fie afectat turneul din vară.
Momentan, UEFA nu va lua măsuri până când se vor disputa toate partidele din optimile de finală ale celor două competiții, însă impactul pe care îl are epidemia de coronavirus asupra lor este deja unul important.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Gerrard vrea să încheie în forță perioada de mercato! Vrea la Aston Villa un jucător de la Liverpool
ACUM 10 ORE
Premier League
Transferul iernii, ca şi făcut! Lovitură pentru Arsenal: o altă forţă i-l suflă pe Vlahovic
ACUM 12 ORE