Harry Maguire, căpitanul obișnuit al lui United, va lipsi în duelul de la Paris din cauza unei accidentări. Solskjaer a analizat situația și a ajuns la concluzia că Bruno Fernandes, mijlocașul transferat în iarnă de la Sporting Lisabona, este cel mai potrivit jucător pentru rolul de căpitan.
Managerul norvegian a făcut anunțul la conferința de presă, la care a participat și Bruno. Portughezul a fost extrem de surprins când a aflat, iar figura lui spune totul. Mijlocașul a avut o mimică a feței foarte amuzantă, surprinsă de camerele din sală.
Liga Campionilor UEFA
Misterul din spatele imaginii în care Ronaldo "antrenează" United a fost risipit
20/09/2021 LA 05:46
"Căpitanul stă chiar acum lângă mine. Bruno va purta banderola la meciul de mâine. El a avut un impact pozitiv uriaș de când a sosit la echipă. Cifrele sale vorbesc de la sine, iar evoluțiile lui au fost extrem de lăudate. A adus o sclipire în echipă și sperăm că și noi am adus o sclipire în cariera lui. A avut un rol important în sezonul precedent și sperăm că lucrurile bune vor continua.", a declarat Solskjaer, la conferința de presă.

Bruno Fernandes, surprins când a aflat că va fi căpitanul lui United la meciul cu PSG: "Nu mă așteptam!"

Bruno Fernandes a fost prins "pe călcâie" în momentul anunțului. După ce și-a revenit din "șocul" primit, lusitanul le-a mărturisit jurnaliștilor din sală că exact atunci a aflat și el vestea:
"Nu mă așteptam la asta! Acum am aflat și eu, la fel ca și voi. Reprezintă o onoare și o realizare importantă pentru mine. Totuși, cu toții suntem căpitani. Trebuie să ajutăm și să fim lideri, fiecare în felul său. Consider că am jucat bine în ultimele luni, dar vreau să mă dezvolt și mai mult. Știu că pot mai bine. Sunt sigur că vom avea rezultate mai bune în continuare.", a spus Bruno Fernandes, la conferința de presă.
Maguire nu este singurul jucător care va absenta în meciul cu PSG. Solskjaer nu se va putea baza nici pe noul venit Edinson Cavani - care a bifat un singur antrenament -, Mason Greenwood, Eric Bailly și Jesse Lingard - cu toții accidentați.
Manchester United a avut probleme uriașe de lot și la ultima întâlnire cu PSG. În ciuda accidentărilor, "diavolii" s-au impus cu 3-1 și s-au calificat în sferturile de finală ale UEFA Champions League, în urmă cu două sezoane.
PSG - Manchester United se joacă mâine seară, de la ora 22:00.
Liga Campionilor UEFA
Mbappe l-a evitat cât a putut pe Messi. Cifrele incredibile prezentate de L'Equipe
16/09/2021 LA 14:30
Liga Campionilor UEFA
Koeman, distrus: "Jucătorii știu că există un cadavru sportiv pe bancă"
15/09/2021 LA 08:58