La finalul meciului de la Lisabona, Coman a vorbit despre sentimentul unic pe care îl are, după ce a marcat golul victoriei. Deși s-a arătat extrem de fericit pentru performanța reușită, starul francez a recunoscut că se gândește la supărarea adversarilor de la PSG.
Mai mult, Coman a spus chiar că "îl doare sufletul" pentru Neymar, Mbappe și ceilalți jucători ai lui PSG:
"Este un sentiment extraordinar. Simt foarte multă bucurie, dar și tristețe pentru PSG. Mă doare sufletul, deși sunt 100% alături de Bayern. Încă de la început am încercat să controlăm meciul. Ei au lansat câteva contraatacuri, ne așteptam să fie periculoși. A fost o super finală, PSG a jucat foarte bine.", a spus Kingsley Coman, după finala UEFA Champions League.
Liga Campionilor UEFA
BREAKING NEWS: Le Parisien anuță că Zidane negociază cu PSG
25/11/2021 LA 12:29

Bayern Munchen a câștigat al 6-lea trofeu UEFA Champions League, după finala cu PSG

Kingsley Coman a marcat cel mai important gol al carierei în minutul 60. Atacantul francez a reluat excelent cu capul din careu, după o centrare ideală expediată de Joshua Kimmich.
PSG a alergat după egalare, însă Manuel Neuer a închis poarta formației pregătite de Hans Flick. Neymar a avut ultima mare ocazie a meciului. Complet epuizat, brazilianul a trimis slab către poarta lui Bayern.
S-a încheiat 1-0 pentru Bayern Munchen, care și-a trecut în palmares cel de-al 6-lea trofeu UEFA Champions League, după cele obținute în 1974, 1975, 1976, 2001 și 2013.
La numai 24 de ani, Coman a ajuns la 20 de trofee cucerite.
Grație performanței din această seară, formația germană a egalat-o la numărul de trofee supreme pe Liverpool, câștigătoarea din sezonul precedent. Real Madrid domină ierarhia respectivă, cu 13 trofee, în timp ce AC Milan se află pe locul 2, cu 7 succese în Champions
Liga Campionilor UEFA
Simeone, după al 6-lea rezultat negativ în 8 meciuri: "Sunt mai optimist ca niciodată"
25/11/2021 LA 10:04
Liga Campionilor UEFA
PSG e "casa groazei". Statistica rușinii: niciodată în istorie nu s-a mai întâmplat ceva similar
25/11/2021 LA 09:03