Bayern Munchen a cucerit pentru a șasea oară trofeul UEFA Champions League după ce a învins-o pe Paris Saint-Germain cu 1-0 în finala disputată la Lisabona. Golul decisiv a fost marcat chiar de Kingsley Coman, francezul crescut la academia lui PSG.
Președintele lui PSG, Nasser Al-Khelaifi, este cu siguranță nemulțumit. De când au preluat qatarezii PSG, cucerirea titlului în Ligue 1 a devenit o adevărată formalitate astfel că principalul obiectiv este în mod clar câștigarea UEFA Champions League.

Primele declarații ale lui Nasser Al-Khelaifi după înfrângerea cu Bayern

Liga Campionilor UEFA
Dominația formațiilor britanice continuă în Champions League și în 2021/2022
21/12/2021 LA 10:21
”Bineînțeles că suntem triști. Nu uităm lucrurile minunate pe care le-am reușit în acest sezon. Am fi putut să înscriem 2-3 goluri în această finală oricum. Sunt mândru de jucătorii noștri, au făcut o treabă grozavă în această competiție. Am făcut tot ce puteam să câștigăm dar trebuie să acceptăm înfrângerea. Obiectivul nostru rămâne să câștigăm Champions League”, a declarat el.
”După această seară, credem în acel obiectiv mai mult ca niciodată. Suntem foarte aproape. Toată lumea poate să plece cu capul sus. Felicit Bayern Munchen pentru un meci grozav, ei sunt una dintre cele mai bune echipe din lume. Avem nevoie de lucruri mici ca să câștigăm. Aceasta a fost prima noastră finală, pentru a fost a 11-a”, a adăugat Nasser.
”Am avut un sezon grozav cu patru trofee și o finală de UEFA Champions League. Dar toată lumea este dezamăgită și este normal să fie așa, dar am reușit multe lucruri bune. Îmi pare rău pentru suporterii noștri, vom continua să muncim împreună. Vom face totul pentru a câștiga acest trofeu”, a concluzionat el.
Liga Campionilor UEFA
Dortmund a confirmat interesul unui club uriaș pentru Haaland. Pleacă din iarnă pentru a câștiga UCL
19/12/2021 LA 12:23
Liga Campionilor UEFA
Messi e extrem de încrezător, după ce PSG a căzut cu Real Madrid, în optimile Champions League
15/12/2021 LA 11:26