Crăciunescu a avut mari probleme înainte de finală: "Am avut şi otită, n-o să-l uit pe Boloni niciodată, el m-a internat, a venit la mine în fiecare zi la spital. Făcusem şi o ruptură şi doctorul Pompiliu Popescu m-a ajutat foarte mult să îmi revin. La un meci al Sportului am arbitrat mai mult într-un picior”, și-a amintit el la DigiSport.
"Am primit nota 8, adică foarte bine. m-a ajutat mult meciul pentru că eu eram în piuneze cu piciorul! Aşa am bifat toate fazele din Liga Campionilor, doar semifinale nu, pentru că dacă arbitrai în semifinale, nu erai delegat la finală. În acel an, am ieşit al doilea arbitru din lume după Sandor Puhl, cu un an înainte fusesem pe locul 9”, a continuat el.
Finala a fost câștigată de olandezi grație golului reușit de Patrick Kluivert în minutul 85, dar Louis van Gaal i-a reproșat lui Crăciunescu o lovitură liberă neacordat. Van Gaal a imitat în fața lui Crăciunescu faultul: "M-am mai întâlnit cu van Gaal, a venit în România, o persoană extraordinară. Porumboiu, care era asistentul meu, m-a chemat ca să-l dăm pe van Gaal afară şi i-am zis că nu pot să-l dau afară, avea dreptate omul. Trebuia să dau o indirectă, dar am lăsat jocul să continue. Oricum, nu puteam să dau afară un antrenor într-o finală!"
Liga Campionilor UEFA
Dominația formațiilor britanice continuă în Champions League și în 2021/2022
21/12/2021 LA 10:21
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga Campionilor UEFA
Dortmund a confirmat interesul unui club uriaș pentru Haaland. Pleacă din iarnă pentru a câștiga UCL
19/12/2021 LA 12:23
Liga Campionilor UEFA
Messi e extrem de încrezător, după ce PSG a căzut cu Real Madrid, în optimile Champions League
15/12/2021 LA 11:26