Crăciunescu a avut mari probleme înainte de finală: "Am avut şi otită, n-o să-l uit pe Boloni niciodată, el m-a internat, a venit la mine în fiecare zi la spital. Făcusem şi o ruptură şi doctorul Pompiliu Popescu m-a ajutat foarte mult să îmi revin. La un meci al Sportului am arbitrat mai mult într-un picior”, și-a amintit el la DigiSport.
"Am primit nota 8, adică foarte bine. m-a ajutat mult meciul pentru că eu eram în piuneze cu piciorul! Aşa am bifat toate fazele din Liga Campionilor, doar semifinale nu, pentru că dacă arbitrai în semifinale, nu erai delegat la finală. În acel an, am ieşit al doilea arbitru din lume după Sandor Puhl, cu un an înainte fusesem pe locul 9”, a continuat el.
Finala a fost câștigată de olandezi grație golului reușit de Patrick Kluivert în minutul 85, dar Louis van Gaal i-a reproșat lui Crăciunescu o lovitură liberă neacordat. Van Gaal a imitat în fața lui Crăciunescu faultul: "M-am mai întâlnit cu van Gaal, a venit în România, o persoană extraordinară. Porumboiu, care era asistentul meu, m-a chemat ca să-l dăm pe van Gaal afară şi i-am zis că nu pot să-l dau afară, avea dreptate omul. Trebuia să dau o indirectă, dar am lăsat jocul să continue. Oricum, nu puteam să dau afară un antrenor într-o finală!"
Liga Campionilor UEFA
Mbappe l-a evitat cât a putut pe Messi. Cifrele incredibile prezentate de L'Equipe
ACUM O ORĂ
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga Campionilor UEFA
Koeman, distrus: "Jucătorii știu că există un cadavru sportiv pe bancă"
IERI LA 08:58
Liga Campionilor UEFA
Busquets, întrebat dacă Barcelona poate câștiga Champions League, fără Messi. Răspunsul dat
13/09/2021 LA 14:21