La finalul meciului, Neymar a dezvăluit că nu s-a gândit în vreun moment că PSG ar putea fi eliminată de Atalanta. Starul brazilian a vorbit și despre ratările din prima repriză, despre care spune că a trecut cu greu:
"Este o seară mare. A fost foarte greu, am întâlnit o echipă puternică și agresivă. Atalanta a jucat bine tot sezonul și a știut să acopere tot terenul. Noi am făcut un meci bun. Acum suntem foarte obosiți, a fost o partidă solicitantă. În niciun moment nu m-am gândit că vom pleca acasă. Din primul moment în care am reluat antrenamentele mi-am spus că o să ajungem în finală. Am făcut un pas înainte, iar acum trebuie să reglăm ceea ce putem.
A fost greu să trecem peste obstacolele din prima repriză. Am reușit totuși și lucruri frumoase. Avem o echipă frumoasă și, cred eu, era imposibil să fim eliminați. Nu mi-am imaginat că mingea nu va dori să intre în poartă. Este bine că am dat două goluri pe final, iar acum suntem în semifinală. Am reușit să câștigăm grație dorinței noastre uriașe.", a spus Neymar, la finalul meciului cu Atalanta.
Liga Campionilor UEFA
Thomas Muller, jefuit în timpul meciului Bayern - Barcelona! Hoţii au plecat cu o avere din casa lui
14/09/2022 LA 10:48

Neymar a stabilit un record în sezonul actual din UEFA Champions League

S-a încheiat 2-1, rezultat în urma căruia PSG se califică în semifinalele UEFA Champions League pentru prima oară în ultimii 25 de ani. În sezonul 1994/1995, PSG era eliminată de Milan, cu scorul general de 0-3. Italienii reușeau să se impună la Paris (scor 1-0) în manșa tur, apoi câștigau cu 2-0 pe San Siro.
În ciuda ratărilor din prima repriză, Neymar a bifat un record impresionant. Starul brazilian a reușit 16 driblinguri în fața Atalantei - record într-un singur meci din UEFA Champions League, în acest sezon.
Din momentul în care șeicii au venit la conducere, PSG ajunseseră cel mult până în sferturile competiției europene. Mai mult, în ultimele 3 sezoane, francezii nu reușiseră să treacă nici măcar de optimi.
În semifinale, PSG va întâlni învingătoarea dintre RB Leipzig și Atletico Madrid.
Liga Campionilor UEFA
Barcelona îşi strigă disperarea, după "nedreptatea" cu Bayern: "Îi puteam distruge, dar i-am iertat"
14/09/2022 LA 09:03
Liga Campionilor UEFA
Nagelsmann a explicat cum a învins-o pe Barcelona. Ce a spus de Lewandowski
14/09/2022 LA 07:31