"Cormoranii" au revenit de la 0-3 grație golurilor înscrise de Gerrard, Smicer și Xabi Alonso, apoi s-au impus la loviturile de departajare, unde Dudek a făcut minuni. A fost al 5-lea trofeu Champions League câștigat de formația de pe Anfield. Finala respectivă este considerată una dintre cele mai spectaculoase din istorie.
Trent Alexander-Arnold, actualul fundaș dreapta al lui Liverpool, avea numai 7 ani când "cormoranii" lui Rafa Benitez reușeau să revină incredibil și să câștige prestigiosul trofeu. La 15 ani distanță, Trent a povestit cum a trăit finala de la Istanbul:
"Încă îmi amintesc cum urmăream finala alături de frații mei. Ce seară!", a scris Trent, pe contul de Twitter.
Liga Campionilor UEFA
Thomas Muller, jefuit în timpul meciului Bayern - Barcelona! Hoţii au plecat cu o avere din casa lui
14/09/2022 LA 10:48

Mesajul lui James Milner

Trent n-a fost singurul jucător din lotul lui Jurgen Klopp care a împărtășit cu fanii săi experiența finalei din 2005. James Milner, veteranul lui Liverpool, a lăudat performanța elevilor lui Benitez, conduși din teren de legendarul Steven Gerrard:
"Eram adolescent când am văzut meciul. A fost pur și simplu incredibil ce au reușit să facă.", a fost mesajul lui Milner.

Liverpool, de 6 ori regină a Europei

Liverpool a fost nevoită să aștepte încă 14 ani ca să simtă din nou gustul supremației europene. Vara trecută, formația de pe Anfield a învins-o în finală pe Tottenham, trecându-și în palmares al 6-lea trofeu UEFA Champions League.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga Campionilor UEFA
Barcelona îşi strigă disperarea, după "nedreptatea" cu Bayern: "Îi puteam distruge, dar i-am iertat"
14/09/2022 LA 09:03
Liga Campionilor UEFA
Nagelsmann a explicat cum a învins-o pe Barcelona. Ce a spus de Lewandowski
14/09/2022 LA 07:31