Într-un interviu pentru televiziunea daneză TV3, Wass a analizat această perioadă grea pentru toată lumea. Danezul este blocat în casa sa din Valencia.
Mi-aș dori să fiu acum în Danemarca, alături de familia mea. Soșia și cei doi copii ai mei sunt acolo și mă bucur că este așa. În ciuad distanței, ma bucur că nu suntem împreună. Spania a fost lovită puternic de pandemie, sunt mulți morți, iar spitalele au fost luate cu asalt. Nu pot ieși din casă. Ma vorbit cu familia și prietenii din Danemarca și mă bucur că măcar ei se pot plimba liniștiți pe stradă - Daniel Wass
Danezul și-a adus aminte de meciul de groază din Champions League, Atalanta - Valencia, despre care se spune că a fost focarul pandemiei din coronavirus din nordul Italiei.
Liga
Simeone, răspuns tranșant după acuzațiile că ar fi forțat un fotbalist să joace accidentat
11/02/2022 LA 13:41
A fost teribil! Mulți dintre jucătorii noștri au fost infectați, iar foarte mulți fani au adus virusul în Spania. O adevărată catastrofă medicală! - Daniel Wass

E Talks. Cei mai buni fundași din Premier League, powered by Unibet

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
"Ce rușine!" Simeone, făcut praf după ce și-a forțat un fotbalist să joace accidentat cu Barcelona
08/02/2022 LA 11:14
Campionatul European UEFA
Rusia - Danemarca 1-4, Finlanda - Belgia 0-2! Danezii joacă cu Țara Galilor în optimi, rușii out!
21/06/2021 LA 05:36