O nouă filă neagră din istoria formației blaugrana a fost scrisă aseară. După 2-8 cu Bayern în sferturile UCL acum două sezoane și 0-3 pe Camp Nou, în tur, Barcelona a fost din nou sparring-partner pentru bavarezi.
Asta în condițiile în care trupa lui Nagelsmann nu avea pentru ce lupta, fiind deja câștigătoarea grupei și în contextul în care tehnicianul german a fost forțat să folosească o echipă fără 4 sau 5 titulari.
CITEȘTE ȘI:
Liga
Ansu Fati trăiește un coșmar fără sfârșit! Decarul Barcelonei s-a "rupt" din nou! Cât va absenta
ACUM 18 ORE
XAVI, DESPRE NOUL OBIECTIV AL BARCELONEI DUPĂ ELIMINAREA DIN UCL: "ÎNCEPE O NOUĂ ETAPĂ ÎN ISTORIA NOASTRĂ"

Lenglet, criticat dur pentru atitudinea de după Bayern - Barcelona

Barcelona va continua în Europa League, iar senzația lăsată de trupa lui Xavi e una amară. Dar, mai presus de orice, atitudinea jucătorilor a lăsat de dorit, iar asta s-a văzut și după meci, când prea puțini fotbaliști ai catalanilor au conștientizat că au bifat o contra-performanță istorică. Fundașul central francez Clement Lenglet a fost surprins distrându-se cu Robert Lewandowski, după fluierul final, ceva inacceptabil în contextul dat, cred jurnaliștii de la sport.es.
"De ce râdea Lenglet cu Lewa?", se întreabă jurnaliștii de la sport.es, care nu înțeleg cum, după o rușine istorică precum cea din actuala ediție de Champions League, jucătorii pot fi atât de joviali și de eliberați de orice responsabilitate.
În continuare, jurnaliștii sursei citate îl critică dur pe apărătorul din Hexagon, explicând că atitudinea sa este unul din motivele principale pentru care Barcelona a ajuns în această situație.
"Modul în care Lenglet s-a comportat este una dintre marile explicații ale crizei de la Barcelona din ultimul sezon și jumătate. Fotbaliștii nu au atitudine, iar Lenglet, care nu a impresionat sub comanda lui Koeman, arată că nici în echipa lui Xavi nu poate să se ridice la standardele unui club ca Barcelona", mai punctează spaniolii.
Barcelona ratează optimile Champions League pentru prima oară din sezonul 2000-2001. Atunci, Gavi, Pedri sau Ansu Fati, marile speranțe din lotul blaugrana, nici nu erau născuți.
Modul în care catalanii au ieșit pe ușa din dos a Champions League nemulțumește în primul rând presa iberică. Barcelona a înscris doar două goluri în grupele UCL, în contextul în care Bayern a marcat de 22 de ori.
Liga
Barcelona are de unde alege! Nume uriașe pe lista interminabilă de jucători oferiți lui Xavi
19/01/2022 LA 10:56
Liga
"Ar fi grozav să-și încheie cariera aici!" Dani Alves îl vrea pe Messi înapoi la Barcelona
19/01/2022 LA 10:14