Căpitanul lui Real Madrid, Karim Benzema, a început meciul cu PSG de marți pe Parc des Princes accidentat. Acest lucru i-a fost confirmat în tunelul ce duce la vestiar compatriotului său, Kylian Mbappe.
Accidentat cu Elche, vârful blancu nu a mai evoluat de atunci, dar disputa cu PSG era prea importantă astfel încât golgheterul și cel mai important om al Realului să nu forțeze. Întrebat de Mbappe dacă a trecut peste accidentare comple, Benzema a admis că nu e încă apt 100%.
"Cum ești? Mai ești accidentat?", l-a întrebat Mbappe pe Benzema. "Da, puțin", i-a răspuns căpitanul lui Real Madrid. Cei doi s-au îmbrățișat apoi, însă pe teren au avut evoluții diametral opuse. Kylian a fost cel mai bun de pe teren, obținând și un penalty, pe lângă golul marcat în final. În ceea ce îl privește pe vârful lui Ancelotti, acesta a fost izolat, asta și în condițiile în care Real Madrid a venit pe Parc des Princes să joace la 0-0.
Liga Campionilor UEFA
Revenire importantă la Real Madrid înainte de finala cu Liverpool! Ce fotbalist s-a recuperat
IERI LA 09:32
CITEȘTE ȘI:
ANUNȚUL FĂCUT DE MBAPPE, DUPĂ CE ȘI-A "UCIS" VIITOAREA ECHIPĂ, REAL MADRID

PSG - Real Madrid 1-0 | Mbappe, "cel mai bun din lume"

Mbappe a fost implicat în cel puțin un gol în fiecare din ultimele 7 partide de Champions League (5 goluri și 4 assisturi). Niciun fotbalist francez în istorie nu a avut o astfel de serie în UCL, de când Opta înregistrează astfel de date (sezonul 2003-2004).
Coechipierii lui Mbappe au fost în extaz după victoria contra lui Real Madrid. "Kylian este un extraterestru. Produce show atât pe teren, cât și în afara lui, e un fotbalist special", a spus Donnarumma.
Și Danilo Pereira a vorbit la superlativ despre colegul său, prețuind totodată modul în care PSG a jucat: "Sunt mândru de echipă, am crescut nivelul permanent, am pus presiune, e o victorie mare".
"Mbappe e un fotbalist ca nimeni altul. Pentru mine, el este cel mai bun din lume în acest moment", a mai spus mijlocașul lui PSG.
Liga
Real Madrid, aproape de a realiza un transfer neașteptat! Ancelotti garantează pentru jucător
17/05/2022 LA 11:39
Liga
Eden Hazard rămâne la Real Madrid! Ancelotti a dezvăluit ce șanse va avea să joace constant
14/05/2022 LA 12:46