Stadionul Ataturk din Istanbul va găzdui finala Champions League din acest an. Capitala Turciei trebuia să fie gazda celui mai așteptat meci din fotbalul european în 2020, dar pandemia a dat planurile peste cap și UEFA a organizat un Final 8 la Lisabona.
Fanii turci ar putea primi o veste mare, deoarece aceștia vor putea vedea pe viu marea finală. Daily Mail informează că discuțiile dintre UEFA și autoritățile de la Istanbul în acest sens sunt într-un stadiu avansat, urmând a mai fi stabilit numărul de suporteri care se vor bucura de partida care va decide campioana Europei.

Finala Champions League s-ar putea juca cu 37.500 de fani în tribune

Liga Campionilor UEFA
Thomas Muller, jefuit în timpul meciului Bayern - Barcelona! Hoţii au plecat cu o avere din casa lui
14/09/2022 LA 10:48
Conform sursei citate, Arena Ataturk (75.415 locuri) ar urma să fie ocupată într-un procent cuprins între 30 și 50%, în funcție de evoluția pandemiei de Covid-19 în țara de pe Bosfor. Acest lucru înseamnă că la finala Champions League vor putea asista între 22.500 și 37.500 de fani.
Totuși, doar fanii turci vor putea cumpăra bilete la meci, fiind prea complicat ca suporterii echipelor care vor disputa finala să facă deplasarea în Turcia. Chiar și așa, acesta ar fi un pas uriaș pentru revenirea la normalitate și dacă va fi pus în practică ar putea fi un semn că din sezonul viitor lucrurile se vor schimba în bine.
Citește și: PRIMA ȚARĂ CARE PERMITE ACCESUL PE ARENE CELOR VACCINAȚI. ÎN CE ALTE CONDIȚII POT INTRA FANII
Liga Campionilor UEFA
Barcelona îşi strigă disperarea, după "nedreptatea" cu Bayern: "Îi puteam distruge, dar i-am iertat"
14/09/2022 LA 09:03
Liga Campionilor UEFA
Nagelsmann a explicat cum a învins-o pe Barcelona. Ce a spus de Lewandowski
14/09/2022 LA 07:31