După celebrul 2-8 cu Bayern, formația blaugrana a mai bifat o bornă negativă în istoria sa. Ronaldo și Juventus s-au distrat cu Barcelona, scor 3-0, câștigând grupa.
"Aveți prieteni foarte buni în Italia", a fost mesajul lui Koeman pentru arbitri, în timpul meciului, aluzie la primul penalty acordat "Bătrânei Doamne", după un duel ce a fost considerat umăr la umăr de olandez. "Am intrat cu frică și fără agresivitate", a admis totuși tehnicianul formației de pe Camp Nou, la final.
Mult mai dur în discurs a fost Antoine Griezmann, care este de părere că nu există un viitor pentru echipă dacă el și coechipierii săi au aceeași mentalitate și atitudine.
Liga
Barcelona renunță la 9 fotbaliști! Depay și De Jong, printre cei care vor pleca în această vară
10/05/2022 LA 05:01

Griezmann: "Ne-a lipsit totul. Să nu mai căutăm scuze"

"Barcelona a naufragiat și în Europa", e titlul dat de Mundo Deportivo, care prezintă declarațiile extrem de acide ale atacantului francez.
"Ne-a lipsit totul, dorința, atitudinea, nu am alergat, nu ne-am apărat. Tot ce am făcut a fost greșit. Vina este a noastră, noi suntem cei care jucăm. Trebuie să vrei să lucrezi și trebuie să vrei să joci, doar așa putem merge mai departe. Putem căuta scuze într-un loc sau altul, dar singura noastră șansă e să nu mai căutăm alibiuri și să muncim. Imaginea pe care am lăsat-o e una foarte urâtă", a spus Griezmann.
Vârful francez venit anul trecut de la Atletico a încheiat într-o notă ceva mai optimistă. Calificată în optimi de pe locul secund în grupă, Barcelona riscă să întâlnească formații precum Manchester City, Bayern, Liverpool sau Chelsea. Griezmann nu e neapărat speriat de acest lucru, considerând că, dacă formația blaugrana revine la nivelul normal, poate trece de orice adversar.
"Nu contează adversarul din optimi, va trebui să arătăm că suntem Barcelona și că vrem și merităm să câștigăm Liga Campionilor. E un moment foarte greu pentru noi, dar trebuie să sunăm adunarea și să ne revenim", a mai spus atacantul campion mondial.
Liga
Atletico Madrid, hotărâtă să îl transfere definitiv pe Antoine Griezmann de la Barcelona
04/05/2022 LA 09:17
Liga
Joao Felix, dorit la Barcelona! 3 fotbaliști ar putea ajunge în locul lui la Atletico Madrid
12/04/2022 LA 04:49