Manchester City - Real Madrid a fost un meci pentru istorie, un spectacol cum rar s-a văzut în cea mai importantă competiție inter-cluburi din lume. La această partidă magică a contribuit din plin și Istvan Kovacs, care a arbitrat impecabil. Românul a lăsat jocul liber, ceea ce a dus la fluidizarea partidei și a luat decizii excelente. Dintre ele se remarcă avantajul lăsat senzațional la golul lui Bernardo Silva și penaltyul văzut la Laporte.
Pep Guardiola, un tehnician coleric, a văzut galben în minutul 54, după ce a protestat vehement la un aut dictat de Kovacs în favoarea lui Real Madrid. Reluările i-au dat dreptate compatriotului nostru, iar Pep a simțit nevoia la final să își ceară scuze centralului pentru atitudinea avută, impresionat de modul în care acesta a gestionat majoritatea fazelor.
"Mi-am cerut scuze aribtrului, a fost doar emoția partidei. Pentru mine, a fost aut în favoarea lui City, dar el a decis altfel. Am reacționat sub impulsul emoției și i-am cerut scuze", a spus Guardiola la final.
Ligue 1
"Real i-ar fi dat un salariu mai mare!" Anunțul incredibil al lui Al-Khelaifi + Mesajul lui Mbappe
ACUM 9 ORE
CITEȘTE ȘI:
KARIM BENZEMA, REACȚIE DE LIDER ADEVĂRAT DUPĂ EȘECUL CU CITY! CE CREDE CĂ I-A LIPSIT REALULUI PE ETIHAD

Guardiola, despre Manchester City - Real Madrid 4-3

Referitor la meciul propriu-zis, Pep a ținut să remarce frumusețea partidei și a încercat să le transmită un mesaj pozitiv jucătorilor. Senzația generală a fanilor "cetățenilor", dacă judecăm după scor, e una de dezamăgire, în contextul în care Mahrez&Co au ratat din toate pozițiile.
Totuși, Guardiola a ținut să scoată în față calitatea excepțională a partidei și a dezvăluit că, independent de scor, calificarea nu s-ar fi decis pe Etihad.
"Sunt mândru, a fost una dintre cele mai frumoase seri din viața mea. Modul în care am jucat a fost impresionant, nu puteam să le cer mai mult jucătorilor. Dar ei au o formație excelentă, te pedepsesc dacă nu fructifici ocaziile. Am făcut o partidă mare, dar din nefericire...de fapt, nu e nicio nefericire, am câștigat partida, iar acum vom merge la Madrid pentru a ne impune din nou. Și dacă ne impuneam cu 4-0, calificarea nu era jucată, pe Bernabeu am fi suferit, niciodată nu poți fi sigur că ai scos-o din calcule pe Real. E vorba de istoria lor, de calitatea jucătorilor", a mai spus Guardiola.
Guardiola a ajuns la 12 victorii în 20 de partide cu Real Madrid. După 6-2 pe Bernabeu și 5-0 pe Camp Nou, pe când antrena Barcelona, Pep a fost aproape din nou de un scor fluviu, aseară, dar ratările și gafele defensive au făcut ca scorul din City - Real Madrid să fie unul strâns.
Fotbal
LIVE BLOG Mercato 2022 | Primele mutări importante ale acestei veri! Ce se întâmplă cu Eriksen
ACUM 14 ORE
Liga Campionilor UEFA
Fede Valverde, deranjat de ce a spus Mo Salah despre Real Madrid: "Lipsă de respect!"
ACUM 15 ORE