Kane şi Haaland nu intră între cei mai buni atacanţi de careu din lume în opinia lui Henry. Vedeta lui Spurs a dovedit că i se potriveşte mai mult rolul de decar în ultimul timp, iar tânărul vârf al lui Dortmund, deşi are o rată incredibilă de reuşite, are nevoie de constanţă pe termen lung pentru a-l convinge pe fostul mare vârf al lui Juventus, Arsenal şi Barcelona.
În locul lui Haaland, firesc, Henry l-a ales pe Lewandowski, dar în studioul CBS, acolo unde a vorbit francezul, s-a produs rumoare printre invitaţi. Pentru că mulţi se aşteptau ca polonezul să fie pe primul loc în acest top, constanţa de care a dat dovadă la Dortmund şi Bayern îndreptăţindu-l să aibă acest statut.
CITEŞTE ŞI:
Liga Campionilor UEFA
Liverpool şi Real Madrid au jucat 3 finale de Cupa/Liga Campionilor,acum sunt faţă în faţă în optimi
07/11/2022 LA 11:35
GUARDIOLA L-A FELICITAT PE MESSI, DAR A REMARCAT ALT FOTBALIST DE LA PSG: "SUNT ÎNDRĂGOSTIT DE EL"

Benzema, mai bun decât Lewandowski, pentru Henry

Totuşi, fostul mare jucător din Hexagon îl apreciază mai mult pe compatriotul Karim Benzema, care nu doar că s-a completat perfect cu Ronaldo la Real, dar a dus tot greul pe propriii umeri, după plecarea portughezului la Juve. Vedeta de pe Bernabeu se află în acest sezon în formă maximă, reuşind 9 goluri şi 7 assisturi pentru Real, în 9 partide în toate competiţiile. Ronaldo, golgheterul all-time al grupării blanco, nu a fost implicat în 16 goluri atât de devreme în sezon niciodată în carieră.
Locul întâi în clasamentul "9"-arilor lui Henry e ocupat de golgheterul all-time al naţionalelor şi al Ligii Campionilor, Cristiano Ronaldo. Deşi nu e un vârf de care, francezul nu a putut să îl omită pe portughez din top.
"Pe Lewandowski îl văd pe locul 3. O să aştept să terminaţi cu "oooh-ul", ca să pot continua. Joacă senzaţional de mulţi ani, e adevărat, e unul dintre cei mai buni "prădători" în faţa porţii adverse. Dar a câştigat doar un trofeu Champions League, băieţii pe care îi văd mai buni au câştigat de mai multe ori acest trofeu. Trebuie să respectăm asta, longevitatea în această competiţie, la acest nivel, nu e uşoară. Benzema e, aşadar, pe locul doi în topul meu, e cel mai complet atacant pe care l-am văzut vreodată. Dar atenţie, complet nu înseamnă cel mai bun. Karim le-a făcut pe toate: l-a pus în valoare ca nimeni altul pe Cristiano, a câştigat Champions League de atâtea ori, iar în ultimii ani, după ce Ronaldo a plecat, a devenit golgheterul Realului. Cum aţi anticipat, pe locul întâi îl pun pe "maestrul" Ronaldo. Ce a făcut la naţională, ce face acum la United, ce a făcut la Juve şi, înainte, la Real Madrid, justifică pe deplin acest lucru. O să spuneţi că nu e "9" veritabil, dar nu ai cum să nu îl consideri cel mai mare atacant de careu. Modul în care livrează în continuare, la aproape 37 de ani, e incredibil", a spus Henry pentru CBS.
Ronaldo e pregătit să fie titular în această seară, în Champions League, în duelul cu Villarreal. Apoi, sâmbătă, în Premier League, United şi CR7 promit să răzbune înfrângerea vu Villa, de etapa trecută: pe Old Trafford vine Everton, iar partida poate fi urmărită în direct, de la ora 14:30.
Liga Campionilor UEFA
Mbappe, record istoric în UCL, umbrit de ratarea incredibilă a locului 1 în grupă
03/11/2022 LA 07:13
Liga Campionilor UEFA
Antrenorului lui PSG nu i-a venit să creadă că a pierdut locul 1 în grupă: "E irațional ce trăim"
03/11/2022 LA 06:21