PSG s-a impus categoric în fața celor de la RB Leipzig și va juca în finala UEFA Champions League de duminică de la 22:00. Acolo echipa lui Tuchel va da piept cu Lyon sau Bayern Munchen.
Suporterii parizieni nu uitat complet de pandemie și au ieșit pe străzi pentru a sărbători această victorie istorică pentru clubul lor. Cum campionatul intern este asigurat deja, pentru PSG marea ambiție este cucerirea Champions League iar acum par mai aproape ca niciodată. Fericirea fanilor a fost una imensă.
Liga Campionilor UEFA
Misterul din spatele imaginii în care Ronaldo "antrenează" United a fost risipit
20/09/2021 LA 05:46

PSG, victorie clară cu RB Leipizg în semifinalele Champions League

Unul dintre cele mai cheltuitoare cluburi din Europa dar și o echipă care nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor la nivel european în ultimii ani, PSG a reușit în sfârșit să ajungă în finala Champions League după golurile marcate de Marquinhos, Angel di Maria și Jaun Bernat.
Marquinhos, care a marcat primul din două goluri târzii care au adus victoria cu Atalanta în sferturile de finală, a marcat printr-o lovitură de cap perfectă în urma unei lovituri libere executate de Di Maria.
Atacantul argentinian a finalizat apoi precis din interiorul careului după o pasă sublimă a lui Neymar iar Juan Bernat a pecetluit soarta partidei în repriza a doua.
Liga Campionilor UEFA
Mbappe l-a evitat cât a putut pe Messi. Cifrele incredibile prezentate de L'Equipe
16/09/2021 LA 14:30
Liga Campionilor UEFA
Koeman, distrus: "Jucătorii știu că există un cadavru sportiv pe bancă"
15/09/2021 LA 08:58