PSG s-a impus categoric în fața celor de la RB Leipzig și va juca în finala UEFA Champions League de duminică de la 22:00. Acolo echipa lui Tuchel va da piept cu Lyon sau Bayern Munchen.
Suporterii parizieni nu uitat complet de pandemie și au ieșit pe străzi pentru a sărbători această victorie istorică pentru clubul lor. Cum campionatul intern este asigurat deja, pentru PSG marea ambiție este cucerirea Champions League iar acum par mai aproape ca niciodată. Fericirea fanilor a fost una imensă.
Liga Campionilor UEFA
Fede Valverde, deranjat de ce a spus Mo Salah despre Real Madrid: "Lipsă de respect!"
IERI LA 09:01

PSG, victorie clară cu RB Leipizg în semifinalele Champions League

Unul dintre cele mai cheltuitoare cluburi din Europa dar și o echipă care nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor la nivel european în ultimii ani, PSG a reușit în sfârșit să ajungă în finala Champions League după golurile marcate de Marquinhos, Angel di Maria și Jaun Bernat.
Marquinhos, care a marcat primul din două goluri târzii care au adus victoria cu Atalanta în sferturile de finală, a marcat printr-o lovitură de cap perfectă în urma unei lovituri libere executate de Di Maria.
Atacantul argentinian a finalizat apoi precis din interiorul careului după o pasă sublimă a lui Neymar iar Juan Bernat a pecetluit soarta partidei în repriza a doua.
Liga Campionilor UEFA
UEFA a stabilit cum va acorda cele două wild-carduri în Champions League! Ligile de top, avantajate
10/05/2022 LA 12:49
Liga Campionilor UEFA
Exclusiv | 36 de ani de la Sevilla! Ștefan Iovan și Adrian Bumbescu, povești savuroase din 1986
06/05/2022 LA 21:06